Trainingen

De Trainingsvijver helpt u bij de organisatie, coordinatie, planning en inkoop van al uw trainingen. Onze specialiteit ligt op het gebied van ICT trainingen. Aan de linkerkant vindt u een greep uit de mogelijkheden. Staat de door u gewenste opleiding er niet tussen, niet getreurd, grote kans dat wij ook deze training voor u kunnen organiseren. Laat ons weten wat u zoekt door hier uw contactgegevens achter te laten.

Wij organiseren deze trainingen zelf of maken gebruik van ons partnernetwerk voor individuele aanvragen. Grofweg kan de volgende verdeling worden gemaakt in mogelijkheden.

1) Groepstraining – standaard

Indien u een groep medewerkers heeft die dezelfde training op het hetzelfde tijdstip kan volgen dan organiseert De Trainingsvijver dit graag voor u. Hetzij op uw eigen locatie, hetzij op een externe locatie. Wij werken met een vast netwerk van (freelance) trainers die beschikken over jarenlange ervaring, zowel als trainer alsook in de praktijk, en de benodigde certificering en diploma’s.

2) Groepstraining – maatwerk

Wilt u (onderdelen uit) verschillende trainingen combineren of een eigen op maat gemaakte training laten maken. Dat kan! Onze docenten zullen altijd met u meedenken en u de gewenste oplossing bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven. Maatwerk trainingen kunnen wij organiseren op uw eigen locatie, maar ook extern. Wij werken met een vast netwerk van (freelance) trainers die beschikken over jarenlange ervaring, zowel als trainer alsook in de praktijk, en de benodigde certificering en diploma’s.

3) Individuele inschrijving – open rooster

Voor individuele inschrijvingen voor training op locatie van een opleider kunt u ook terecht bij De Trainingsvijver. Wij hebben een uitgebreid netwerk van partners die de verschillende trainingen in eigen beheer uitvoeren. Op basis van uw wensen, eisen en (on)mogelijkheden zullen wij u een voorstel doen waarbij verschillende opties worden gepresenteerd en geven wij u een onafhankelijk advies . Uzelf kunt uiteindelijk de keuze maken tussen de verschillende opleidingsinstituten. Vervolgens zal De Trainingsvijver zorgdragen voor de inschrijving en bijkomende administratie.

4) Individuele inschrijving – eLearning

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om te leren via de computer. Tegenwoordig kiezen veel cursisten voor deze vorm van leren. U deelt u eigen tijd in en bepaalt zelf wanneer u traint. Geen rooster meer waar u zich aan dient te houden. De Trainingsvijver heeft partnerships met verschillende eLearning distributeurs in de Nederlandse markt, waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

5) Combinatie van bovenstaande mogelijkheden

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de verschillende vormen van trainen te combineren. De Trainingsvijver kent de (ICT) opleidingsmarkt goed, en zal u versteld doen staan van de vele mogelijkheden die er zijn.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.