Trainingsmethode: Blended Learning

Dit betreft een mix tussen klassikaal leren, (zelf)studie via e-learning en virtual classroom. Een Blended Learning training bestaat uit twee dagdelen: het eerste dagdeel vindt fysiek plaats op een locatie (bij ons of bij de klant) onder begeleiding van een trainer en het tweede dagdeel wordt virtueel georganiseerd via Microsoft Teams. Cursisten krijgen toegang tot een online leeromgeving voor tijdens de training en na de eerste trainingsdag is deze online leeromgeving nog één jaar beschikbaar voor de cursist!

Wij bieden hier een rooster voor aan voor open inschrijvingen, maar dit kan ook specifiek worden georganiseerd voor een groep deelnemers van dezelfde klant. In dit laatste geval wordt dit dan meestal op locatie van de klant gedaan (incompany). Om een dergelijke training op uw locatie plaats te laten vinden is een voldoende grote ruimte noodzakelijk met hierin een beamer plus scherm/muur. Daarnaast moet elke cursist een eigen computer hebben, aangezien het een ‘hands-on’ training betreft, m.a.w. men moet ook zelf veel oefeningen doen. Indien dit laatste een probleem is kunnen wij ook een zogeheten “mobiel leslokaal” leveren bestaande uit 10 laptops.

jarnobakker

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

Benieuwd wat De Trainingsvijver voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk! Heeft u vragen? We helpen u graag! Bel ons op 020-669 6093 of vul onderstaand formulier in en we geven zo snel mogelijk een passend antwoord!
  Cursuslocaties

  We verzorgen onze cursussen door heel Nederland. Liever een cursus bij u op locatie (in-company)? Dat is ook zeker mogelijk!

  Amsterdam (HQ)

  Teleport Towers
  Kingsfordweg 151
  1043 GR, Amsterdam

  Eindhoven

  Sandton Centre
  Stratumsedijk 23D
  5611 NA Eindhoven

  Groningen

  ITPH Facility Centers
  Laan Corpus den Hoorn 300
  9728 JT Groningen

  Hoorn

  Van der Valk Hoorn
  Westfriese Parkweg 1
  1625 MA Hoorn

  Maastricht

  Novi Hogeschool
  Boschstraat 45
  6211 AT, Maastricht

  Rotterdam

  WTC Rotterdam
  Beursplein 37
  3011 AA Rotterdam

  Utrecht

  Fastlane Benelux
  Burg. Verderlaan 11
  3544 AD Utrecht

  Zoetermeer

  2B-Home Events
  Dr. J. W. Paltelaan 103
  2712 PT Zoetermeer

  Zwolle

  Vergader-en Trainingscentrum Zwolle
  Hanzelaan 278
  8017 JJ Zwolle