Trainingsmethode: Blended Learning

Dit betreft een mix tussen klassikaal leren, (zelf)studie via e-learning en virtual classroom. Een Blended Learning training bestaat uit twee dagdelen: het eerste dagdeel vindt fysiek plaats op een locatie (bij ons of bij de klant) onder begeleiding van een trainer en het tweede dagdeel wordt virtueel georganiseerd via Microsoft Teams. Cursisten krijgen toegang tot een online leeromgeving voor tijdens de training en na de eerste trainingsdag is deze online leeromgeving nog één jaar beschikbaar voor de cursist!

Wij bieden hier een rooster voor aan voor open inschrijvingen, maar dit kan ook specifiek worden georganiseerd voor een groep deelnemers van dezelfde klant. In dit laatste geval wordt dit dan meestal op locatie van de klant gedaan (incompany). Om een dergelijke training op uw locatie plaats te laten vinden is een voldoende grote ruimte noodzakelijk met hierin een beamer plus scherm/muur. Daarnaast moet elke cursist een eigen computer hebben, aangezien het een ‘hands-on’ training betreft, m.a.w. men moet ook zelf veel oefeningen doen. Indien dit laatste een probleem is kunnen wij ook een zogeheten “mobiel leslokaal” leveren bestaande uit 10 laptops.

jarnobakker

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

Benieuwd wat De Trainingsvijver voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk! Heeft u vragen? We helpen u graag! Bel ons op 020-669 6093 of vul onderstaand formulier in en we geven zo snel mogelijk een passend antwoord!
Cursuslocaties

We verzorgen onze cursussen door heel Nederland. Liever een cursus bij u op locatie (in-company)? Dat is ook zeker mogelijk!

Amsterdam (HQ)

Teleport Towers
Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

Eindhoven

Sandton Centre
Stratumsedijk 23D
5611 NA Eindhoven

Groningen

ITPH Facility Centers
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Hoorn

Van der Valk Hoorn
Westfriese Parkweg 1
1625 MA Hoorn

Maastricht

Novi Hogeschool
Boschstraat 45
6211 AT, Maastricht

Rotterdam

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Utrecht

Fastlane Benelux
Burg. Verderlaan 11
3544 AD Utrecht

Zoetermeer

2B-Home Events
Dr. J. W. Paltelaan 103
2712 PT Zoetermeer

Zwolle

Vergader-en Trainingscentrum Zwolle
Hanzelaan 278
8017 JJ Zwolle