Excel cursus in Amsterdam? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Als u op zoek bent naar een Excel cursus in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons hoofdkantoor bevindt zich namelijk op 5 minuten lopen van Station Amsterdam Sloterdijk. Hier hebben we een prachtige locatie waar we deze cursus regelmatig op alle mogelijke niveau’s verzorgen. Dit doen we voor beginners, gevorderden, experts en gaan zelfs nog verder dan dat.

Excel cursus in Amsterdam op verschillende niveaus

Onze Excel cursus bieden we op vrijwel alle niveau’s aan. Zo hebben we een basus cursus, maar gaan we ook veel dieper op de stof in in bijvoorbeeld onze veelgevraagde Excel gevorderden cursus of expert cursus. We hebben dan ook de volgende cursussen in ons aanbod:

Specialistische Excel cursussen in Amsterdam

Naast de standaard-cursussen hebben we ook gespecialiseerde cursussen die dieper in gaan op bepaalde functionaliteiten van Excel. Denk hierbij aan Excel Power Pivot , Excel for Financials, Excel VBA, Excel Power Query of bijvoorbeeld Excel Power BI.

We kunnen ons voorstellen dat u misschien twijfelt over uw niveau. Mocht dit het geval zijn dan raden we u van harte aan om op een van bovenstaande links te klikken en de inhoudsopgaven van de betreffende cursussen te bekijken!

Mocht u er niet uit komen, een vraag hebben of advies willen krijgen dan kunt u ons altijd even bellen op 020-6696093.

Hoe we de Excel cursussen verzorgen

We kunnen onze Excel cursussen op verschillende manieren verzorgen. Als u in uw eentje bent (of een collega), dan kunt u zich inschrijven voor een van onze trainingen op een van onze 9 locaties. Daarnaast kunnen we de training in-company organiseren voor uzelf, een collega of voor een groep cursisten.

Bij ons op locatie in Amsterdam (open-rooster cursus)

Onze open-rooster cursussen zijn voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Financieel gezien is een cursus in ons open-rooster het meest aantrekkelijk voor 1 of 2 personen. Mochten er meer mensen deel willen nemen aan een en dezelfde cursus, dan is het wellicht het overwegen waard om de cursus in-company te organiseren.

De cursussen in ons open-rooster zijn volledig verzorgd. Dit betekent dat u zelf niets mee hoeft te nemen. Zo zetten wij een laptop voor u klaar met Excel, verzorgen wij uw lunch en kunt u water, koffie en thee halen.

Bij u op locatie in Amsterdam (in-company cursus)

Wanneer er meerdere personen zijn die dezelfde Excel cursus willen volgen, kunt u er over nadenken de cursus in-company te organiseren. Financieel gezien is dit het meest interessant voor groepen en brengt daarnaast als voordeel met zich mee dat we er maatwerk van kunnen maken. Een in-company cursus verzorgen we door heel Nederland en kan dan ook zeker bij u op locatie worden verzorgd.

Bij onze in-company cursussen heeft u de mogelijkheid om de inhoud van een van onze programma’s (niveau’s) aan te houden, of om er een maatwerk cursus van te maken. Maatwerk is altijd kosteloos en zien we als service richting onze klanten. In het geval van maatwerk adviseren we altijd een vrijblijvende telefonische intake met een van onze trainers in te plannen.

Cursus Excel voor beginners in Amsterdam

Ongeacht of u dagelijks gebruikt maakt van Excel of dat u deze software wilt gaan gebruiken; een Excel basis cursus is vaak een goed idee om te volgen.

Veel Excel gebruikers denken geen basis cursus nodig te hebben, echter blijkt in de praktijk dat men niet van alle handige basis-functionaliteiten op de hoogte is. En dat is zonde want deze functionaliteiten bevorderen de efficientie en effectiviteit van uw werkzaamheden enorm.

In de Excel basis cursus leert u gebruik maken van de belangrijkste functionaliteiten binnen het programma. Denk hierbij aan het invoeren van data, bewerken van rijen en kolommen, werkbladen bewerken, gebruik maken van formules, het opmaken van data en nog veel meer.

Deze cursus verzorgen we zowel in ons open-rooster als in-company.

Cursus Excel voor gevorderden in Amsterdam

Heeft u al enige kennis van Excel, maar wilt u meer uit de software halen? Dan is de Excel gevorderden cursus waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent!

Voor mensen die meer diepgang zoeken dan alleen de basisfunctionaliteiten hebben we de excel gevorderden cursus in de aanbieding. Hierin staat het werken met tabellen en databases centraal.

In de cursus Excel gevorderden in Amsterdam leert u hoe u draaitabellen kunt maken en toe kunt passen, hoe alle gegevens optimaal kunnen worden gepresenteerd in grafieken en leert u tevens werken met voorwaardelijke opmaak van gegevens.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    [wpseo_breadcrumb]