Excel Basis

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

In deze Excel basis training leert u de fundamenten van het gebruik van Excel.

 

Leer sneller en efficienter te werk gaan met deze fantastische administratieve applicatie van Microsoft!

Tijdens de Excel basis training staat efficient werken in de software centraal, maar u leert bijvoorbeeld ook de basisbeginselen van het werken met formules en het maken van berekeningen met Excel.

Wij scholen u bij zodat u sneller werkt, foutjes minimaliseert en met een lager stress-niveau in Excel te werk kunt gaan!

Vereiste voorkennis

Van de applicatie Excel zelf is geen voorkennis nodig. Echter raden wij wel enige ervaring in Windows 10 aan. Denk hierbij aan de basiskennis zoals: hoe start men de computer op, hoe werkt de browser of hoe start men de Excel applicatie. Weet u niet zeker wat uw niveau is? Maak onze Excel-kennistest en kom erachter welk niveau training het beste bij je past.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die beter, handiger, efficiënter en sneller willen leren werken met Excel. Vooral voor cursisten die nooit tot weinig Excel gebruiken is deze cursus zeer geschikt. De basis functionaliteiten van Excel worden behandeld.

Taal

Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Duur

Deze training duurt 1 dag. Tijdens deze dag zal er voldoende tijd zijn voor vragen die u wellicht heeft.

Inhoud

In grote lijnen komen tijdens deze Excel training de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het verkennen van Excel
  • Invoer en navigatie in Excel
  • Bestanden gebruiken
  • Rij- en kolombewerkingen in Excel
  • Een werkblad bewerken
  • Maken van berekeningen
  • Opmaak
  • Pagina-indeling en afdrukken

Locaties

Deze Excel training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

In-company

Indien u meerdere deelnemers aan wilt melden en/of behoefte heeft aan maatwerk, kan het wellicht interessanter zijn om de Excel basis training in-company te organiseren. Vraag gauw meer informatie aan via de button rechts!

Volledig trainingsprogramma bekijken »

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    [wpseo_breadcrumb]