Partners

We kiezen ervoor om onze opleidingen samen met onze partners in te vullen. Dit omdat we op deze wijze de beste kennis, inzichten en ervaring  die in de markt aanwezig zijn kunnen betrekken bij het aanreiken ervan aan jou als onze cursist en student. Veelal zijn deze partners free-lance docenten, die over het algemeen al lang voor ons lesgeven. In alle gevallen zijn het professionals op hun vakgebied, die naast het lesgeven veel ervaring hebben in het werkveld.

Naast free-lance docenten hebben wij ook samenwerkingsverbanden met andere opleiders en kleine gerenommeerde consultancybureaus die samen invulling geven aan onze cursussen, trainingen en leergangen.

De Trainingsvijver heeft een breed netwerk van partners binnen de ICT (opleidings)wereld in Nederland. Voor sommige partners kleedt De Trainingsvijver het opleidinsgbeleid van klanten van de betreffende partner in. Zij hebben de mogelijkheid om, de kennis en kunde van De Trainingsvijver in te zetten om hun eigen klanten van dienst te zijn op het gebied van (ICT) opleidingen.

Andere partners voeren voor De Trainingsvijver een deel van de trainingen uit. Zij hebben locaties door geheel Nederland heen en hebben uitgebreide klassikale en/of individuele trainingsmogelijkheden. Op basis van uw wensen gaat De Trainingsvijver op zoek naar de mogelijkheden bij deze partners. U krijgt van ons een overzicht van deze mogelijkheden en kunt op basis hiervan bepalen bij welke partner van De Trainingsvijver u terecht wilt.

Een ding staat bij al deze partnerships als een paal boven water, namelijk “Samen zijn we sterker dan alleen”. Door kennis, kunde, kwaliteit en effort te bundelen krijgt de klant uiteindelijk meer waar voor zijn geld.

Hieronder ziet u een greep uit ons partnerbestand.