Trainingsmethode: Klassikaal

In deze vorm volgt een groep deelnemers fysiek op locatie dezelfde training onder leiding van een trainer. Dit kan individueel via ons open rooster op vastgestelde data in een van onze trainingslocaties, waarbij de groep bestaat uit deelnemers vanuit verschillende organisaties. De Trainingsvijver zorgt voor een volledig uitgerust trainingslokaal met goede werkplekken en een computer voor elke deelnemer. Daarnaast zorgen wij voor de catering incl. lunch, digitaal naslagwerk en een certificaat van deelname. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de corona maatregelen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groep te vormen van deelnemers van dezelfde klant. In dit laatste geval wordt dit dan meestal op locatie van de klant gedaan (incompany). De training kan plaatsvinden op een nader te bepalen datum. U kunt zelf aangeven in welke periode en op welke dag van de week u de training zou willen dan kijken wij op welke datum/data wij een docent beschikbaar hebben. Om een dergelijke training op uw locatie plaats te laten vinden is een voldoende grote ruimte noodzakelijk met hierin een beamer plus scherm/muur. Daarnaast moet elke cursist een eigen computer hebben, aangezien het een ‘hands-on’ training betreft, m.a.w. men moet ook zelf veel oefeningen doen. Indien dit laatste een probleem is kunnen wij ook een zogeheten “mobiel leslokaal” leveren bestaande uit 10 laptops.

Bij de klassikale cursussen speelt de interactie binnen de groep een belangrijke rol in het leerproces. Niet alleen met de trainer, maar ook met de medecursisten. Naast het behandelen van de theorie maken de cursisten individueel opdrachten. De antwoorden worden daarna klassikaal behandeld. De lesstof wordt zo beter opgeslagen en de cursist leert van andere bedrijfsproblemen en vraagstukken. De cursist kan dit vervolgens weer meenemen naar de eigen organisatie.

jarnobakker

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

Benieuwd wat De Trainingsvijver voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk! Heeft u vragen? We helpen u graag! Bel ons op 020-669 6093 of vul onderstaand formulier in en we geven zo snel mogelijk een passend antwoord!
  Cursuslocaties

  We verzorgen onze cursussen door heel Nederland. Liever een cursus bij u op locatie (in-company)? Dat is ook zeker mogelijk!

  Amsterdam (HQ)

  Teleport Towers
  Kingsfordweg 151
  1043 GR, Amsterdam

  Eindhoven

  Sandton Centre
  Stratumsedijk 23D
  5611 NA Eindhoven

  Groningen

  ITPH Facility Centers
  Laan Corpus den Hoorn 300
  9728 JT Groningen

  Hoorn

  Van der Valk Hoorn
  Westfriese Parkweg 1
  1625 MA Hoorn

  Maastricht

  Novi Hogeschool
  Boschstraat 45
  6211 AT, Maastricht

  Rotterdam

  WTC Rotterdam
  Beursplein 37
  3011 AA Rotterdam

  Utrecht

  Fastlane Benelux
  Burg. Verderlaan 11
  3544 AD Utrecht

  Zoetermeer

  2B-Home Events
  Dr. J. W. Paltelaan 103
  2712 PT Zoetermeer

  Zwolle

  Vergader-en Trainingscentrum Zwolle
  Hanzelaan 278
  8017 JJ Zwolle