Over De Trainingsvijver

Een korte kennismaking

De Trainingsvijver Amsterdam BV is een adviesbedrijf op het gebied van (professionele) opleidingen. Wij kennen de opleidingsbranche en zijn expert in de organisatie, coördinatie, administratie en inkoop van (ICT) opleidingen.

De voordelen

Advies op maat

Wij kennen de (ICT) opleidingsbranche en zijn expert in de organisatie, coördinatie, administratie en inkoop van training. Op basis van uw wensen, eisen en (on)mogelijkheden gaan wij aan de slag en bieden de voor u best passende oplossing. 

Een aanspreekpunt

Een veelgestelde vraag bij de organisatie van trainingen is "Welke leverancier moet ik voor deze training ook alweer hebben?" De Trainingsvijver biedt één aanspreekpunt voor alle opleidingsbehoeften van elke willekeurige manager of medewerker binnen de organisatie. 

Besparing van tijd

Degene die de opleiding zoekt hoeft dit niet meer zelf te doen, maar kan dit uit handen geven aan De Trainingsvijver. Dit bespaart enorm veel energie, zorgen, ergernis en met name tijd. Tijd die u uiteraard beter kunt besteden aan uw kernwerkzaamheden voor de organisatie waar u werkt. 

Besparing van kosten

Wij kennen de markt, bundelen opleidingsaanvragen en kopen scherp in. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen zonder dat de kwaliteit hierdoor in het geding komt. Daarnaast kennen wij de weg in het subsidiedoolhof, waardoor wij u in sommige gevallen aangenaam kunnen verrassen. 

Eigenaar

Jarno Bakker aan het woord:

Na enkele jaren bij een opleidingsinstituut te hebben gewerkt ben ik in 2010 De Trainingsvijver begonnen. Inmiddels zijn we al weer behoorlijk wat jaren onderweg en zijn vele klanten geholpen met de inkoop, organisatie, coördinatie, administratie en realisatie van zeer veel verschillende (ICT) trainingen. Door samen te werken met vele partners, zowel opleidingsinstituten als freelance trainers, hebben wij een zeer uitgebreid netwerk waardoor elke klant geholpen kan worden met zijn of haar opleidingsvraagstuk.

Bel mij op: 020-6696093 | Mail mij op: jarno@trainingsvijver.nl

jarnobakker

0

Tevreden Cursisten

0

Trainingen Verzorgd

0

Trainers in Dienst

0

Gemiddelde Beoordeling

Interesse in een van onze trainingen?