Over Ons

De Trainingsvijver Amsterdam BV is een adviesbedrijf op het gebied van (professionele) opleidingen. Wij kennen de opleidingsbranche en zijn expert in de organisatie, coördinatie, administratie en inkoop van (ICT) opleidingen. De Trainingsvijver biedt één aanspreekpunt voor alle opleidingsbehoeften binnen de organisatie. Elke afzonderlijke manager of medewerker kan bij ditzelfde aanspreekpunt terecht, ongeacht de trainingsvraag die het betreft. Hierdoor heeft de organisatie zelf (bijna) geen omkijken meer naar de organisatie en afhandeling van de opleidingen. En dat kan behoorlijk wat tijdwinst, ergernis en uiteindelijk ook besparing in de kosten opleveren!

Doordat De Trainingsvijver het overzicht heeft van alle opleidingen binnen de organisatie kunnen wij zorgen voor mogelijke combinaties en clustering van opleidingen, wat uiteraard tijd en geldwinst kan opleveren. Onze werkwijze is transparant, uniform en eenvoudig. Alle coördinatie en communicatie wordt neergelegd bij De Trainingsvijver. Dit is voor uzelf en uw medewerkers zeer overzichtelijk en wij nemen u een aantal belangrijke zaken uit handen binnen elk onderdeel dat komt kijken bij een opleiding (informatie vooraf, inkoop, inschrijving, bevestiging, evaluatie, voortgang etcetera). Uw medewerkers en u kunnen zich daardoor volledig richten op de primaire taken.

De uitvoering van de training zelf gebeurt door de verschillende partners van De Trainingsvijver (stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige spelers in de markt) of door De Trainingsvijver zelf waarbij gebruik wordt gemaakt van (veelal) freelance docenten. De organisatie die de training aanvraagt heeft uiteraard altijd het laatste woord. De Trainingsijver treedt echter op als uw ‘filter’ richting de markt op basis van uw eigen opleidingswensen –en eisen.

Tevens heeft De Trainingsvijver de mogelijkheid te kijken naar mogelijke subsidies die wellicht gelden voor de betreffende opleiding. Bij het opleiden van personeel kunnen werkgevers namelijk vaak gebruik maken van een aantal fiscale maatregelen. Deze hebben (o.a.) te maken met een verlaging van de bruto loonkosten. Werkgevers kunnen dus via de belasting voordeel krijgen als ze hieraan meewerken (Wet Vermindering Afdracht loonbelasting (WVA) ). Op deze manier is, indien aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, op jaarbasis plm. € 1600 netto per medewerker te besparen.

Voordelen op een rij

* De Trainingsvijver verricht kosteloze werkzaamheden voor de organisatie
* Tijdwinst -> De Trainingsvijver neemt u werk uit handen in alle stadia binnen een bepaalde opleiding
* Kennis van de (ICT) opleidingsmarkt
* Onafhankelijk advies -> presentatie van verschillende mogelijkheden
* Mogelijk financieel voordeel door gebundelde inkoop cq uitvoer in eigen beheer
* Hulp bij uitzoeken van mogelijkheden op subsidie gebied (o.a. WVA)

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Laat dan hier uw contactgegevens achter.