In-Company trainingen

Perfect bij maatwerk of groepsbehoefte

Heeft u(w organisatie) meerdere mensen die dezelfde training willen doen dan kunnen wij deze training uiteraard ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij u als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van De Trainingsvijver zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie.

Mogelijkheden

Standaard Programma

Indien u een groep medewerkers heeft die dezelfde training op het hetzelfde tijdstip kan volgen dan organiseert De Trainingsvijver dit graag voor u. Hetzij op uw eigen locatie, hetzij op een externe locatie. Wij werken met een vast netwerk van (freelance) trainers die beschikken over jarenlange ervaring, zowel als trainer alsook in de praktijk, en de benodigde certificering en diploma’s.

Maatwerk

Wilt u (onderdelen uit) verschillende trainingen combineren of een eigen op maat gemaakte training laten maken. Dat kan! Onze docenten zullen altijd met u meedenken en u de gewenste oplossing bieden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven. Maatwerk trainingen kunnen wij organiseren op uw eigen locatie, maar ook extern. Wij werken met een vast netwerk van (freelance) trainers die beschikken over jarenlange ervaring, zowel als trainer alsook in de praktijk, en de benodigde certificering en diploma’s.

Een in-company training organiseren?