IPMA B

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een Internationaal gewaardeerd Projectmanagement certificering? Dan bent u met de IPMA B opleiding tot Certified Project Manager aan het juiste adres. De opleiding IPMA B begint met een intake (nulmeting), waarin de competenties als projectmanager in kaart worden gebracht. Voor de opleiding stelt u een gepersonaliseerd actieplan op, aan de hand van dit plan en onder leiding van een ervaren IPMA trainer en coach gaat uw aan deze competenties werken.

De Trainingsvijver verzorgt dit IPMA B opleidingstraject bij u op locatie. Bent u als bedrijf op zoek naar een IPMA B opleidingstraject voor 3 medewerkers of meer, neem vrijblijvend contact met ons op en u ontvangt van ons een scherpe offerte. Zoekt u deze IPMA opleiding voor uzelf als individu, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres, wij werken samen met diverse partners waarbij wij deze IPMA B cursus kunnen onderbrengen.

Voorkennis

Als toelatingseis voor IPMA B Projectmanagement wordt het 8-5-3 principe gehanteerd. In de afgelopen acht jaar dient u vijf jaar projectmanagementervaring te hebben opgedaan, waarvan drie jaar op IPMA B-niveau. Onder bepaalde voorwaarden mag u projecten meenemen waarvan u in de afgelopen negen tot twaalf jaar projectmanager was in de berekening het aantal maanden projectmanagementervaring. Het aantal maanden van deze projecten tellen dan voor de helft mee.

Verder zijn er enkele eisen aan het project dat u beschrijft in het in het projectrapport:

  • Het project dient op het moment van aanmelding reeds te zijn afgerond.
  • U was projectmanager van dit project van begin tot eind.
  • Het grootste gedeelte van het project vond in de afgelopen zes jaar plaats.
  • Alle competenties kunt u aantonen aan de hand van dit project.

Doelgroep

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » IPMA B