Virtueel of hybride klassikaal

In deze vorm volgt een groep deelnemers online op een klassikale manier dezelfde training. In feite is het dus eenzelfde beleving als een fysieke klassikale training, echter elke deelnemer zit op een andere locatie en communicatie vindt online plaats door applicaties als bijv. Microsoft Teams of Zoom. Voor de deelnemer is het belangrijk dat hij/zij een goede, snelle en betrouwbare internetverbinding heeft. Daarnaast is een headset dan wel oortjes een pré. Bij virtuele trainingen wordt iets meer gepauzeerd omdat het wat zwaarder is om de hele tijd de aandacht erbij te houden. Meer informatie aangaande virtuele trainingen kunt u ook hier vinden.

Een virtuele training volgen kan individueel in ons open rooster op vastgestelde data, waarbij de groep bestaat uit deelnemers vanuit verschillende organisaties. Het kan zijn dat alle cursisten virtueel deelnemen, maar het kan ook zo zijn dat sommige cursisten fysiek aanwezig zijn en andere virtueel deelnemen. In dat geval spreken we van een hybride training. Meer informatie aangaande hybride trainingen kunt u ook hier vinden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groep te vormen van deelnemers van dezelfde klant en de training dan virtueel dan wel hybride aan te bieden. De training kan dan plaatsvinden op een nader te bepalen datum. U kunt zelf aangeven in welke periode en op welke dag van de week u de training zou willen dan kijken wij op welke datum/data wij een docent beschikbaar hebben.

jarnobakker

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

Benieuwd wat De Trainingsvijver voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk! Heeft u vragen? We helpen u graag! Bel ons op 020-669 6093 of vul onderstaand formulier in en we geven zo snel mogelijk een passend antwoord!
Cursuslocaties

We verzorgen onze cursussen door heel Nederland. Liever een cursus bij u op locatie (in-company)? Dat is ook zeker mogelijk!

Amsterdam (HQ)

Teleport Towers
Kingsfordweg 151
1043 GR, Amsterdam

Eindhoven

Sandton Centre
Stratumsedijk 23D
5611 NA Eindhoven

Groningen

ITPH Facility Centers
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Hoorn

Van der Valk Hoorn
Westfriese Parkweg 1
1625 MA Hoorn

Maastricht

Novi Hogeschool
Boschstraat 45
6211 AT, Maastricht

Rotterdam

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Utrecht

Fastlane Benelux
Burg. Verderlaan 11
3544 AD Utrecht

Zoetermeer

2B-Home Events
Dr. J. W. Paltelaan 103
2712 PT Zoetermeer

Zwolle

Vergader-en Trainingscentrum Zwolle
Hanzelaan 278
8017 JJ Zwolle