Virtueel of hybride klassikaal

In deze vorm volgt een groep deelnemers online op een klassikale manier dezelfde training. In feite is het dus eenzelfde beleving als een fysieke klassikale training, echter elke deelnemer zit op een andere locatie en communicatie vindt online plaats door applicaties als bijv. Microsoft Teams of Zoom. Voor de deelnemer is het belangrijk dat hij/zij een goede, snelle en betrouwbare internetverbinding heeft. Daarnaast is een headset dan wel oortjes een pré. Bij virtuele trainingen wordt iets meer gepauzeerd omdat het wat zwaarder is om de hele tijd de aandacht erbij te houden. Meer informatie aangaande virtuele trainingen kunt u ook hier vinden.

Een virtuele training volgen kan individueel in ons open rooster op vastgestelde data, waarbij de groep bestaat uit deelnemers vanuit verschillende organisaties. Het kan zijn dat alle cursisten virtueel deelnemen, maar het kan ook zo zijn dat sommige cursisten fysiek aanwezig zijn en andere virtueel deelnemen. In dat geval spreken we van een hybride training. Meer informatie aangaande hybride trainingen kunt u ook hier vinden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groep te vormen van deelnemers van dezelfde klant en de training dan virtueel dan wel hybride aan te bieden. De training kan dan plaatsvinden op een nader te bepalen datum. U kunt zelf aangeven in welke periode en op welke dag van de week u de training zou willen dan kijken wij op welke datum/data wij een docent beschikbaar hebben.

jarnobakker

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

Benieuwd wat De Trainingsvijver voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk! Heeft u vragen? We helpen u graag! Bel ons op 020-669 6093 of vul onderstaand formulier in en we geven zo snel mogelijk een passend antwoord!
  Cursuslocaties

  We verzorgen onze cursussen door heel Nederland. Liever een cursus bij u op locatie (in-company)? Dat is ook zeker mogelijk!

  Amsterdam (HQ)

  Teleport Towers
  Kingsfordweg 151
  1043 GR, Amsterdam

  Eindhoven

  Sandton Centre
  Stratumsedijk 23D
  5611 NA Eindhoven

  Groningen

  ITPH Facility Centers
  Laan Corpus den Hoorn 300
  9728 JT Groningen

  Hoorn

  Van der Valk Hoorn
  Westfriese Parkweg 1
  1625 MA Hoorn

  Maastricht

  Novi Hogeschool
  Boschstraat 45
  6211 AT, Maastricht

  Rotterdam

  WTC Rotterdam
  Beursplein 37
  3011 AA Rotterdam

  Utrecht

  Fastlane Benelux
  Burg. Verderlaan 11
  3544 AD Utrecht

  Zoetermeer

  2B-Home Events
  Dr. J. W. Paltelaan 103
  2712 PT Zoetermeer

  Zwolle

  Vergader-en Trainingscentrum Zwolle
  Hanzelaan 278
  8017 JJ Zwolle