RES Software

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

RES Software heeft haar producten ondergebracht in de Dynamic Desktop Studio. De RES Workspace Manager zorgt ervoor dat eindgebruikers altijd toegang krijgen tot hun eigen omgeving onafhankelijk van het device waarmee ze aanloggen of de locatie waar ze zich bevinden. Altijd de juiste applicaties, data printers; op de juiste plaats, op de juiste tijd waardoor ze efficiënter kunnen werken.

RES Automation Manager biedt systeembeheerders veel mogelijkheden door taken op een eenvoudige, snelle manier uit te voeren.

Daarbij komen uitgebreide mogelijkheden om IT diensten aan te bieden aan anderen binnen de organisatie met Service Automation. De diverse oplossingen kunnen los van elkaar of juist in combinaties worden gebruikt om op die manier optimaal in te spelen op de eisen en wensen van de klant. Hieronder beschikbare trainingen en  certificeringsmogelijkheden van RES Software.

  • RES Automation Manager 2014 Basic Course
  • RES Workspace Manager 2014 Basic Course
  • RES IT Store 2014 Basic Course
  • RES Automation Manager 2011 Courses
  • RES Automation Manager 2012 Courses
  • RES Workspace Manager 2011 Courses
  • RES Workspace Manager 2012 Courses

RES Software heeft verschillende trainingen ontwikkeld voor partners en klanten. Deze trainingen gaan over installatie en configuratie van RES Workspace Manager (voorheen PowerFuse) en RES Automation Manager (voorheen Wisdom). Deze technische trainingen worden aangeboden door RES Authorized Learning Centers (RALCs).

De Trainingsvijver heeft samenwerkingsverbanden met deze RALC’s. Wij kunnen derhalve RES trainingen aanbieden door heel Nederland heen. Uiteraard ook op locatie van de klant zelf. Daarnaast kunnen wij maatwerk trainingen ontwikkelen op basis van de wensen van de klant.

Indien u vragen heeft over een bepaalde training of over data en locatie kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via bovenstaande button. Wij zullen u dan zo snel mogelijk benaderen.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » RES Software