IPMA D

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Gedurende het IPMA D traject zult u theoretisch kennis op alle gebieden van projectmanagement vergaren. Ook zult u kritisch uw eigen functioneren binnen projecten leren beoordelen.

Om het IPMA D traject te doorlopen dient u na aanmelding het ‘Referentiedocument IPMA D’ in te vullen. Het traject sluit af met een theorie-examen. Het theorie-examen bestaat uit twee delen en beslaat in totaal 3 uur. Het eerste deel bestaat uit 50 meerkeuzevragen en duurt ongeveer 60 minuten. Het tweede deel bevat open vragen en duurt ongeveer 120 minuten. De open vragen bestaan uit rekenvragen, korte open vragen en een kort scenario. De meerkeuzevragen wegen voor 50% mee en de open vragen voor 50%.

Iedereen die in projecten werkt of daarin wil gaan werken. Voor de certificering is geen projectervaring vereist, maar wel een sterke pré om de stof te kunnen plaatsen. Deze opleiding bereidt u voor op deelname aan het IPMA Level D examen en omvat alle kennis en kunde die nodig is om dit examen met voldoende resultaat af te leggen. Na deze IPMA D opleiding bent u in staat om:

  • Het terrein van projectmanagement integraal te overzien
  • Situaties die zich voordoen in projecten te herkennen en te plaatsen in de theorie
  • Het projectmanagement te ondersteunen bij het opzetten, inrichten en aansturen van projecten
  • Het IPMA Level D examen succesvol af te leggen

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » IPMA D