SCRUM Product Owner

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u de (toekomstige) Product Owner van een Scrum-traject? Of bent u anderzins direct of indirect betrokken bij een Scrum traject vanuit een business perspectief? Heeft u al (enige) ervaring in het werken als Product Owner, maar bent u nog niet gecertificeerd?

De Product Owner vertegenwoordigt de klant binnen het Scrum team. Hij/Zij zorgt er voor dat het team met de juiste visie naar het project kijkt. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van de user stories en deze te prioriteren in een product backlog.

Inhoud

De training Professional Scrum Product Owner geeft u kennis en begrip omtrent de rol van Product Owner, alsmede het belang van de rol binnen het Scrum team. In deze opleiding leert u de basisvaardigheden voor het definiëren en managen van een geprioriteerde product backlog en het creëren van accurate en realistische (release) plannen. Door middel van praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen doet u kennis en ervaring omtrent de rol van Product Owner zodat u deze direct kan inzetten in uw eigen organisatie.

De cursus leert je de voordelen die het agile gedachtegoed en het werken met Scrum bieden boven de traditionele ontwikkelmethodieken. De cursus gaat in op de verantwoordelijkheden van de Product Owner, maar behandelt ook de verantwoordelijkheden van de andere rollen. Een Scrum-project staat en valt namelijk met een gemotiveerd team waarin alle rollen vertegenwoordigd zijn.

De Trainingsvijver verzorgd deze SCRUM Product Owner training zowel inhouse op uw locatie als klassikaal in Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hieronder de cursusdata en op welke locatie deze wordt gegeven.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
Home » SCRUM Product Owner