Prince2 Practitioner

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Deze cursus is bedoeld om de PRINCE2® methode te leren, te begrijpen en toe te kunnen passen in een project omgeving. Ook is de cursus bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het officiële PRINCE2® Practitioner examen.

Voor wie?

Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die een of meer projecten managen en (daarom) het examen PRINCE2® Practitioner willen afleggen. Het examen PRINCE2® Practitioner is bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met applicatiebeheer bezig zijn: applicatiebeheerders, functioneel en technisch ontwerpers, programmeurs, testmedewerkers, team- en projectmanagers. Wel is er minimaal een half jaar ervaring in een applicatie beheeromgeving vereist.

Traininsinhoud

Hoewel er geen toegangseis voor deze cursus is, bevelen wij wel aan dat men tenminste heeft deelgenomen aan een PRINCE2® Foundation cursus. Om aan het examen deel te nemen moet men met succes het examen PRINCE2® Foundation hebben afgelegd! De cursus wordt standaard aangeboden als een 3-daagse training. Indien gewenst kan deze opleiding ook als een 2-daagse training worden gevolgd. De training bestaat voornamelijk uit het oefenen met vragen en cases zoals men die ook op het examen kan verwachten. De laatste middag is bestemd voor het examen zelf. Deze cursus is de ideale voorbereiding op een PRINCE2® Practitioner examen en wordt gegeven door een geaccrediteerde PRINCE2® trainer.

Groepstraining

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan de PRINCE2® Practitioner dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
Home » Prince2 Practitioner