Excel VBA Gevorderd

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

In deze vervolg cursus over VBA Excel gaat u meer programmeren. U leert modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. Tijdens deze 2 daagse cursus worden er ook  connecties gemaakt met macro’s die worden aangestuurd naar Access en Word. Na het volgen van deze cursus bent u in staat geavanceerde macro’s te maken, beheersen en uit te
breiden.

Vereiste voorkennis

Om deel te nemen aan deze cursus dient u in ieder geval diepgaande kennis van Excel te hebben alsmede de onderwerpen vanuit Excel VBA Basis te beheersen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Excel-gebruikers die de basis van Visual Basic for Applications al gebruiken en effectiever willen werken met VBA Excel.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Duur
2 dagen

Inhoud

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Modulair programmeren
  • Databases
  • Keuzelijsten
  • Grafieken
  • Zoeken
  • Inleiding VBScript
  • Speciale cellen

Deze training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland. Indien meerdere mensen deze training willen volgen kunnen we de training ook als groepstraining aanbieden. Dit kan op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie. Dit is vanaf een groep(je) van 4 medewerkers vaak al financieel aantrekkelijk. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Locaties

Deze Excel training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Excel VBA Gevorderd