Power Automate / Flow

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Power Automate (voorheen Microsoft Flow) is een intelligente workflow-applicatie waarmee je applicaties en diensten kunt verbinden om routematige taken te automatiseren. Zo ga je slimmer te werk oftewel met minder inspanning meer presteren. Power Automate maakt onderdeel uit van het Microsoft Power Platform: het gebruiksvriendelijke low code / no code platform waarmee business owners zelf aan de slag kunnen met apps, workflows, rapportages en chatbots.

Na de cursus kun je ondere andere:

  • Begrijp je wanneer je Power Automate moet gebruiken
  • Beschrijf je de componenten van Power Automate en correct gebruik
  • Power Automates maken en bewerken
  • Voordelen van Power Automate
  • Integratie met Power Automate

Locaties

Deze training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

Trainingskalender bekijken >

In-company

Indien u meerdere deelnemers aan wilt melden en/of behoefte heeft aan maatwerk, kan het wellicht interessanter zijn om de training in-company te organiseren. Vraag gauw meer informatie aan via de button rechts!

Wil jij graag meer meer informatie over de training? De ervaren trainingsadviseurs van De Trainingsvijver helpen of ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Power Automate / Flow