Programma: Leiderschapstraining

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Als leidinggevende sta je voor uitdagingen zoals conflicten, achterstallig werk, productiviteitsproblemen en discussies binnen je team. Vaak is het lastig om de oorzaken van deze problemen precies te identificeren. Onze leiderschapstraining is ontworpen om je te helpen deze problemen te voorkomen. Door deze training te volgen, bereik je meer balans en een betere sfeer in je team, wat uiteindelijk de prestaties van je hele bedrijf ten goede komt. De Leiderschapstraining duurt normaal gesproken 3 dagen, maar kan worden uitgebreid tot 5 dagen. Na het volgen van deze training zul je als leidinggevende veel zelfverzekerder zijn, en het vertrouwen van je medewerkers in jou als leidinggevende zal toenemen.

Tijdens deze training ontwikkel je een visie over hoe je je leiderschapstaken, rollen en verantwoordelijkheden wilt inzetten om de organisatie en je team het beste te dienen. Elke trainingsdag richt zich op een ander aspect van jouw leiderschapspraktijk.

De training behandelt onder andere de volgende onderwerpen:

  • De taken en verantwoordelijkheden van een leidinggevende;
  • Hoe om te gaan met veelvoorkomende uitdagingen bij leidinggeven en hoe hier effectief op te reageren;
  • Het opbouwen van respect van je medewerkers;
  • Het onderscheiden van projectmatig werken van andere werkmethoden;
  • Het opstellen van een activiteitenplanning.

Bij de Trainingsvijver heb je de keuze uit verschillende trainingsvormen, waaronder individuele trainingen of klassikale trainingen. In het geval van een klassikale in-company training wordt meestal aangeraden om een maximale groepsgrootte van 10 cursisten aan te houden.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze managers die op zoek zijn naar een opbouwende en uitdagende training om hun leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. De training gaat verder dan alleen het aanleren van vaardigheden en is bedoeld voor leidinggevenden met minimaal een MBO tot HBO werk- en denkniveau.

Bij de Trainingsvijver is het ook mogelijk om een maatwerktraject op te stellen. Hierbij kun je samen met onze docent de onderwerpen selecteren die het meest relevant zijn voor jouw organisatie. Dit maatwerktraject wordt aangepast op basis van de behoeften en wensen van je organisatie, zoals bepaald tijdens het intakegesprek.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Programma: Leiderschapstraining