Excel VBA Basis

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

In deze praktijkgerichte training krijgt u inzicht in hoe u Visual Basic for Applications (VBA) gebruikt wordt om procedures (macro’s) te schrijven in Excel en hoe Excel daarmee verder aangestuurd kan worden. Het Excel-objectmodel komt aan de orde, evenals de diverse properties en methods van tabellen, ranges, assen, graphs, charts, windows, menu’s en buttons. Ook technieken als een kolom met data toevoegen, berekende kolommen toevoegen, rijen uit een database kopiëren, charts maken uit een database en het gebruik van aangepaste command buttons en menu’s krijgen ruimschoots aandacht tijdens de training. Kortom, een uitstekende keuze om uzelf verder te verdiepen in VBA!

Vereiste voorkennis

Om deel te nemen aan deze cursus dient u in ieder geval diepgaande kennis van Excel te hebben. De onderwerpen uit al onze Excel trainingen (basis, gevorderd, expert en master) zijn u bekend.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Excel-gebruikers die Visual Basic for Applications willen gebruiken om macro’s in Excel te schrijven en om Excel-functionaliteiten aan te passen of te automatiseren.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Duur
2 dagen

Inhoud

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Modulair programmeren
  • Databases Keuzelijsten
  • Grafieken
  • Zoeken
  • Inleiding VBScript
  • Speciale cellen

Deze training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland. Indien meerdere mensen deze training willen volgen kunnen we de training ook als groepstraining aanbieden. Dit kan op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie. Dit is vanaf een groep(je) van 4 medewerkers vaak al financieel aantrekkelijk. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Locaties

Deze Excel training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

 

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Excel VBA Basis