Excel for Financials

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Het gebruik van spreadsheet programma’s als Microsoft Excel of Corel Quattro Pro is niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantooromgeving. De kracht van deze moderne spreadsheet programma’s maakt het mogelijk allerlei financieeleconomische en administratieve processen te stroomlijnen. Toch blijkt in de praktijk nogal eens dat ‘er niet uit gehaald wordt wat er in zit’, eenvoudigweg omdat er in de organisatie te weinig kennis aanwezig is over de mogelijkheden en de werkwijze van de spreadsheet programma’s.

Niet alleen boekhouders, accountants en financials, maar ook heao- en SPD-studenten hebben baat bij inzicht in deze ‘rekenbladen’. Veel vraagstukken waar zij tijdens hun studie mee in aanraking komen, kunnen met behulp van spreadsheets op een plezierige manier worden opgelost en inzichtelijk worden gemaakt. De training Excel voor Financials reikt de kennis aan die de spreadsheetgebruiker nodig heeft. De training gaat er van uit dat een spreadsheet een middel tot een doel is, en dus geen doel op zich: het gaat niet om ‘de knopjes’, maar om de functionaliteit.

De financiële afdeling van uw organisatie werkt vaak met grote Excel-sheets waarbij berekeningen omtrent quickratio, currentratio en solvabiliteitsberekeningen. Tijdens deze financiële Excel cursus leert u financiële formules en kwesties in Excel.

Vereiste voorkennis
Algemene basisvaardigheden van Windows en kennis van de onderwerpen uit de trainngen Excel Basis en Excel gevorderd – Tabellen en Databases.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor allerhande financials, zoals boekhouders, accountants, controllers, administrateur etc.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training in het Nederlands  aangeboden.

Duur
1 dag

Inhoud
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Gegevens invoeren, opmaken en beveiligen
  • Excel als database
  • Financiële rekenkunde
  • Beleidsbepaling
  • Statistiek
  • Bedrijfseconomie
  • Macro’s
  • Netwerkkwesties

Volledig trainingsprogramma bekijken »

Deze training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland. Indien meerdere mensen deze training willen volgen kunnen we de training ook als groepstraining aanbieden. Dit kan op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie. Dit is vanaf een groep(je) van 4 medewerkers vaak al financieel aantrekkelijk. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Locaties

Deze Excel training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    [wpseo_breadcrumb]