Excel Gevorderd – Tabellen en Databases

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Heeft u al enige (basis) kennis van Excel maar wilt u meer uit het programma halen dan is deze cursus voor u bedoeld. In deze cursus leert u sneller, handiger en efficiënter te werken met Microsoft Excel. U leert te werken met tabellen en databases en krijgt u te zien hoe u draaitabellen kunt gebruiken. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd m.b.v. grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak. Na deze training kunt u makkelijker een grafiek of een tabel maken in Excel en weet u hoe u kunt filteren met slicers, tijdlijnen en filters, hoe u automatisch kunt sorteren en bestanden kunt samenvoegen binnen Excel.

Vereiste voorkennis
U dient alle onderwerpen uit de training Excel Basis (level 1) te beheersen.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor mensen die reeds basis kennis hebben omtrent het gebruik van Microsoft Excel en die meer gebruik willen gaan maken van de vele mogelijkheden van deze applicatie.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Duur
1 dag

Inhoud
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Voorwaardelijke opmaak in Excel
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Tabellen in Excel
  • Tabellen invoegen / opmaken als tabel
  • Filteren
  • Draaitabellen

Deze training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland. Indien meerdere mensen deze training willen volgen kunnen we de training ook als groepstraining aanbieden. Dit kan op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie. Dit is vanaf een groep(je) van 4 medewerkers vaak al financieel aantrekkelijk. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Bent u niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. Het betreft een meerkeuze test waarbij u direct na het doen van de test een advies krijgt t.a.v. het niveau van een te volgen training. De Excel kennistest kunt u vinden op de website van een van onze partners.

Locaties

Deze Excel training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

Volledig trainingsprogramma bekijken »

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Excel Gevorderd – Tabellen en Databases