PowerPoint Gevorderd

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Al enige ervaring met het maken van PowerPoint Presentatie? Indien u een ervaren gebruiker bent van Microsoft PowerPoint kunt u in deze training leren hoe u nog meer uit het pakket kunt halen. Tijdens de cursus leert u hoe presentaties visueel, aantrekkelijker en dynamischer maakt. Gedurende deze 1 daagse training leert u het toepassen van de geavanceerde mogelijkheden zoals: de overgangseffecten en animaties aan te brengen. U leert de mogelijkheden gebruiken om van een presentatie een interactieve voorstelling te maken, een diavoorstelling en deze in te stellen en een presentatie te delen en in te pakken voor portable mediadragers.

Vereiste voorkennis
Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows) en algemene kennis van het gebruik van de computer is noodzakelijk.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor cursisten die beter, handiger, efficiënter en sneller willen leren werken met PowerPoint. Ook voor cursisten die nooit tot weinig PowerPoint gebruiken is deze cursus zeer geschikt. De basis functionaliteiten van PowerPoint worden behandeld.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training in het Nederlands aangeboden.

Duur
1 dag

Inhoud
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • PowerPoint aanpassen
  • Een Huisstijl maken
  • Speciale effecten
  • Voorstelling aanpassen
  • Geavanceerde mogelijkheden

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » PowerPoint Gevorderd