Excel – Power Pivot Gevorderd

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Als je al enthousiast bent over Power Pivot en je wilt nog meer weten over DAX formules en de overige mogelijkheden die Power Pivot te bieden heeft dan is dit de juiste training. De training start met een razendsnelle herhaling en smaenvatting van de stof van de training Excel Power Pivot Basis (Level 1). Vervolgens gaan we dieper in op DAX functies. Niet alle DAX functies kunnen behandeld worden omdat het er simpelweg veel te veel zijn. Na afloop van de training heeft u echter een overzicht van de verschillende functie categorieën zodat u zelf verder kunt puzzelen en ontdekken.

Vereiste voorkennis
Om aan deze training deel te nemen dient de cursist over een goede kennis van Microsoft Excel te beschikken en dienen de onderwerpen uit de training Power Pivot Basis (Level 1) bekend te zijn.

Doelgroep
De training Power Pivot Gevorderd – DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel en hiervoor Power Pivot wil gaan gebruiken op een gevorderd niveau.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training in het Nederlands  aangeboden.

Duur
1 dag

Inhoud
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Korte herhalingen van de Basis cursus
  • DAX meest gebruikt
  • Uit de meeste functiecategorieën zullen functies gebruikt worden zie onderstaande lijst met categorieën: Datum- en tijdfuncties / Filterfuncties / Informatiefuncties / Logische functies / Filterfuncties / Wiskundige en trigonometrische functies / Statistische functies / Tekstfuncties / Format, getal opmaak / Functies voor tijdintelligentie
  • Converteren naar Kubus functies
  • Veel op veel relaties

De training verzorgen wij in ons open rooster op de locaties Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Indien meerdere personendeze training willen volgen kunnen we de training ook als groepstraining aanbieden. Dit kan op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie. Dit is vanaf een groep(je) van 4 medewerkers vaak al financieel aantrekkelijk. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Volledig trainingsprogramma bekijken »

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Excel – Power Pivot Gevorderd