Prince2 Foundation

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

De PRINCE2® Foundation cursus behandelt de basis van de PRINCE2® methode. Deze opleiding is gericht op het geven van inzicht aan cursisten in de filosofie van de PRINCE2® methode en tevens op het voorbereiden van cursisten op het officiële PRINCE2® Foundation examen.

Deze cursus is geschikt voor project managers, medewerkers van project ondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Tevens voor iedereen die ook maar enigszins is betrokken bij en deelneemt aan een of meer projecten.

Cursisten wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen die altijd zullen optreden in elk soort project.

Gedurende de cursus zullen de deelnemers leren hoe ze een project management organisatie kunnen opzetten die verantwoordelijk is voor het managen en plannen van een project. Deelnemers zal worden geleerd hoe ze de verschillende project management rollen kunnen definiëren om ervan verzekerd te zijn dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd. De methode van management via uitzonderingen zal een sleutelrol vervullen bij het behandelen van project issues.

De Trainingsvijver biedt voor de cursist de mogelijkheid om een PRINCE2 Foundation training te volgen in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland. Vraag hier naar de opties.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Prince2 Foundation