Excel Gevorderd – Formules en Functies

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Is ademen al net zo gewoon als werken met Excel? Heeft u de Excel basis cursus gevolgd of beschikt u reeds over deze (voor)kennis en wilt u uw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Doe dan mee aan de Excel Gevorderde training waarbij Formules en Functies centraal staan. Leer Formules en Functies binnen Microsoft Excel echt kennen en pas Excel aan naar uw eigen wensen. Problemen worden slechts kleine uitdagingen na het volgen van deze cursus. De ALS Functie, Horizontaal of Verticaal Zoeken is niet meer iets wat u wel eens heeft gehoord, maar u weet het precies en juist toe te passen.

Vereiste voorkennis
De benodigde voorkennis is te vinden in de training Excel Basis. Deze Excel Gevorderde– Formules en Functies cursus is echt bedoeld voor de meer ervaren Excel gebruikers. 

Doelgroep
Mensen die regelmatig met Excel werken en door middel van deze extra kennis gerichter op hun doel af willen gaan. Alle soorten functiecategorieën in Excel zullen aan bod komen zodat u na afloop veel meer “gereedschap” heeft om dit doel te bereiken.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Duur
1 dag

Inhoud
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Formules en functies
  • Koppeling met andere werkbladen
  • Functies
  • Functies combineren en nesten
  • Namen gebruiken
  • Gestructureerde verwijzingen
  • Matrixformules
  • Samenwerken binnen Excel

Deze training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland. Indien meerdere mensen deze training willen volgen kunnen we de training ook als groepstraining aanbieden. Dit kan op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie. Dit is vanaf een groep(je) van 4 medewerkers vaak al financieel aantrekkelijk. Indien u meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Bent u niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. Het betreft een meerkeuze test waarbij u direct na het doen van de test een advies krijgt t.a.v. het niveau van een te volgen training. De Excel kennistest kunt u vinden op de website van een van onze partners.

Locaties

Deze Excel training verzorgen wij in ons open rooster op verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Zwolle, Hoorn, Zoetermeer en Deventer.

Volledig trainingsprogramma bekijken »

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Excel Gevorderd – Formules en Functies