Access Basis

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Access behoort tot een van de meest gebruikte database applicaties, waarmee u databases kunt ontwerpen en bijhouden voor uiteenlopende doeleinden. Leer in deze cursus op een snelle en efficiënte manier met Access werken. In de Access Basis training leert u de basis vaardigheden van Access kennen.

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die beter willen leren werken met Access. Ook voor cursisten die nooit tot weinig Access gebruiken, is deze cursus zeer geschikt. De Trainingsvijver biedt Access 2013 basis training in diverse trainingsvormen aan namelijk; in-company training, individuele training of via ons open rooster.

Vereiste voorkennis

Algemene basisvaardigheden van Windows is wel vereist, evenals kennis van Excel Basis (level 1).

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die beter willen leren werken met Access-databases en al enkele ervaring hebben in tabellen en query’s. Ook voor cursisten die nooit tot weinig Access gebruiken, is deze cursus zeer geschikt. Deze Access basis training is ook geschikt voor medewerkers die gegevens gaan bijhouden of een databases willen ontwerpen.

Taal

Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Duur

2 dagen

Inhoud

Deze basis training Access is speciaal ontwikkeld door onze database-trainers en begint met de basisbegrippen en basisfunctionaliteiten in Access. Naast de onderstaande onderwerpen kunt u uiteraard tijdens de training vragen stellen buiten de stof om waardoor u optimaal met de trainingstijd omgaat.

  • Basisvaardigheden
  • Tabelontwerp
  • Veldeigenschappen
  • Formulierontwerp
  • Relaties tussen gegevens
  • Queries uitvoeren
  • Rapporten maken
  • Importeren en exporteren

Onderwerpen die aan bod komen in deze basis training Access zijn onder andere: gegevens invoeren en verwijderen, een gegevensblad opmaken, tabellen filteren en sorteren, meerdere criteria gebruiken: EN/OF, een berekening maken in een query en besturingselementen wijzigen. Onze Access basis training is in verschillende talen beschikbaar.

Volledig trainingsprogramma bekijken »

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Access Basis