Outlook Basis training

Microsoft Office Outlook is een Personal Information Manager en emailcliënt. De belangrijkste functionaliteit bestaat uit het in onderlinge samenhang beheren van de volgende gegevens:
– email berichten: creëren, verzenden, ontvangen en archiveren
– afspraken in een elektronische agenda

In een organisatie kan Outlook worden gebruikt om deze gegevens te delen en met elkaar samen te werken met behulp van Microsoft Exchange Server. Zo kan bijvoorbeeld een centrale adressenlijst en distributielijst voor de verspreiding van email worden bijgehouden, alsook het plannen van gezamenlijke meetings.

Vereiste voorkennis
Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows) en algemene kennis van het gebruik van de computer en ook de applicatie Word (zie inhoud van Word Basis) is noodzakelijk.

Doelgroep
Deze training is gericht op het gebruik van e-mail en agendabeheer. Deze cursus is geschikt voor deelnemers die nog geen ervaring hebben in Outlook.

Taal
Wij kunnen deze training in elke gewenste taal verzorgen indien het een groepstraining specifiek voor uw organisatie betreft. In ons open rooster wordt deze training in het Nederlands  aangeboden.

Duur
1 dag

Inhoud
De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod.

  • Outlook verkennen
  • Email
  • Bijlage openen en bewaren
  • Bijlagen vanuit SharePoint en OneDrive toevoegen (alleen beschikbaar in Office 365)
  • Email structureren
  • Agenda
  • Uitgebreide mogelijkheden

Vragen of opleidingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 020-6696093 of mail naar info@trainingsvijver.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.