VMWare

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

De Trainingsvijver werkt samen met alle (4) VMware Authorized Training Centers (VATC) in Nederland. Zodoende bent u bij uw VMware cursus, training of opleiding verzekert van het gebruik van het officiële cursusmateriaal van VMware. Indien u ook een examen wilt doen, dan heeft u dus de garantie dat u met dit officiële cursusmateriaal optimaal wordt voorbereid op het examen.

VMware biedt certificeringen aan voor de volgende oplossingen:

  • Data Center Virtualization
  • Cloud Management & Automation
  • Network Virtualization
  • Desktop & Mobility

VMware heeft een certificeringsprogramma opgesteld waarmee de technische competenties en expertises die nodig zijn voor installatie, beheer, implementatie en ondersteuning van VMware software worden verzekerd en vastgelegd. De VMware certificeringen zijn wereldwijd erkend en zijn beschikbaar voor verschillende specialisaties.

VMWare cursussen verzorgen wij in groepsverband of via open rooster vorm bij 1 van onze vier partners. Groepstrainingen in VMware kunnen al financieel aantrekkelijk zijn vanaf een gering aantal personen. Meer weten over bepaalde cursussen? Bekijk de trainingen via de trainingslink of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
Home » VMWare