VMWare training

De Trainingsvijver werkt samen met alle (4) VMware Authorized Training Centers (VATC) in Nederland. Zodoende bent u bij uw VMware cursus, training of opleiding verzekert van het gebruik van het officiële cursusmateriaal van VMware. Indien u ook een examen wilt doen, dan heeft u dus de garantie dat u met dit officiële cursusmateriaal optimaal wordt voorbereid op het examen.

VMware biedt certificeringen aan voor de volgende oplossingen:

  • Data Center Virtualization
  • Cloud Management & Automation
  • Network Virtualization
  • Desktop & Mobility

VMware heeft een certificeringsprogramma opgesteld waarmee de technische competenties en expertises die nodig zijn voor installatie, beheer, implementatie en ondersteuning van VMware software worden verzekerd en vastgelegd. De VMware certificeringen zijn wereldwijd erkend en zijn beschikbaar voor verschillende specialisaties.

VMWare cursussen verzorgen wij in groepsverband of via open rooster vorm bij 1 van onze vier partners. Groepstrainingen in VMware kunnen al financieel aantrekkelijk zijn vanaf een gering aantal personen. Meer weten over bepaalde cursussen? Bekijk de trainingen via de trainingslink of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Vragen of opleidingsadvies op maat?

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten of deze training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies. Bel 020-6696093 of mail naar info@trainingsvijver.nl. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag.