Programma: Cursus intranet

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Een social intranet, een enterprise social netwerk of een digitale werkplek biedt organisaties de mogelijkheid om slim samen te werken, kennis te delen en kosten te besparen. Maar wat zijn de cruciale voorwaarden voor het ontwikkelen van een succesvolle strategie, implementatie en acceptatie van een nieuwe digitale werkomgeving? En hoe kun je een interne gemeenschap effectief opzetten?

Deze training is specifiek ontworpen om je inzicht te geven in de stappen die nodig zijn om de juiste doelen, KPI’s en strategie voor je eigen interne gemeenschap vast te stellen. Of je nu al een sociaal platform hebt geselecteerd en geïmplementeerd of niet, deze training biedt praktische richtlijnen. Daarnaast ligt er veel nadruk op verandermanagement, waarbij je leert hoe je de leden van de gemeenschap op een blijvende manier kunt verbinden, activeren en motiveren.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden onze ervaren opleidingsadviseurs de mogelijkheid om in samenwerking met jou een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen. Dit programma zal specifiek worden afgestemd op de praktijksituatie van jouw organisatie, met als voornaamste doel het maximaliseren van het leerrendement en het succesvol implementeren van een interne digitale gemeenschap.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Programma: Cursus intranet