Cursus Excel in Oostzaan? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een Excel cursus in Oostzaan? De Trainingsvijver heeft in Oostzaan een prachtige locatie waar we deze training regelmatig verzorgen. Voor beginners tot experts. Ook kunnen we deze cursus bij u op locatie verzorgen!

Verschillende niveaus cursus Excel in Oostzaan

Heeft u al ervaring met Excel? Of nog helemaal niet? We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we voor Excel verschillende cursussen in de aanbieding:

Klik om een van de bovenstaande Excel cursussen voor meer informatie over de inhoudopgaven en de mogelijkheden voor de betreffende cursus.

Specialistische Excel cursussen

Naast bovengenoemde cursussen bieden we ook gespecialiseerde trainingen aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Excel Power Pivot , Excel for Financials, Excel VBA, Excel Power Query of bijvoorbeeld Excel Power BI.

Wilt u een training volgen maar twijfelt u over het niveau? Voor ieder programma hebben we een bijbehorend programma opgesteld waarin wordt beschreven welke onderwerpen tijdens de cursus aan bod komen. We raden u van harte aan deze te bekijken. Deze kunt u bekijken door op een van bovenstaande links te klikken.

Hoe we de Excel cursussen verzorgen

We verzorgen deze Excel cursus op verschillende manieren. U kunt zich inschrijven voor een cursus op een fixed-date op een van onze 9 locaties in Nederland, of de cursus in-company organiseren.

Bij ons op locatie in Oostzaan (open-rooster cursus)

Wanneer u zich inschrijft voor een van onze Excel cursussen in Oostzaan neemt u deel aan een van onze open-rooster cursussen. Deze training is financieel gezien vooral aantrekkelijk voor 1 of 2 deelnemers. Mochten er meer mensen in uw organisatie deel willen nemen aan deze training dan raden wij aan om een in-company training te overwegen.

Dit zijn cursusdagen die volledig verzorgd zijn en u zelf in principe niet zoveel hoeft mee te nemen / te regelen. Al onze cursussen zijn hands-on. Dat betekent dat u tijdens de cursusdag zelf aan de slag zult gaan in Excel. Wij zetten de laptop met Excel voor u klaar, verzorgen een uitgebreide lunch en koffie en thee.

Tijdens onze open-rooster cursussen zijn we gebonden aan de standaard-programmas die we hebben ontwikkeld, maar is er ruim de tijd voor vragen van individuele deelnemers. Zo kunnen we altijd al uw vragen beantwoorden.

Bij u op locatie in Oostzaan (in-company cursus)

Wilt u de training organiseren voor meer dan 2 personen en/of er behoefte is aan maatwerk? Dan is een in-company training waarschijnlijk interessant. Deze trainingen verzorgen we door heel Nederland en kan ook zeker bij u op locatie worden verzorgd.

Een in-company cursus kan ook in 1-op-1 vorm worden georganiseerd. In dit geval betreft het vrijwel altijd maatwerk en heeft u vanzelfsprekend de gehele dag de volledige aandacht van de beoogde docent. Zo kunnen al uw vragen worden beantwoord en al uw leerdoelen worden behaald.

Het is hierbij echter wel van belang dat u een ruimte tot de beschikking heeft waar de cursus kan worden gegeven.

Tijdens een in-company training kan ervoor worden gekozen een van onze programma’s aan te houden, maar maatwerk kunnen wij tevens kosteloos verzorgen. In dit geval adviseren we altijd een vrijblijvende telefonische intake met een van onze trainers in te plannen.

Excel beginners cursus in Oostzaan

Bent u aan het werk met Excel, maar heeft u het idee dat Excel nog veel onbekende functionaliteiten heeft? Dan is de Excel basis cursus waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent.

In de Excel basis cursus leert u gebruik maken van de belangrijkste functionaliteiten binnen het programma. Denk hierbij aan het invoeren van data, bewerken van rijen en kolommen, werkbladen bewerken, gebruik maken van formules, het opmaken van data en nog veel meer.

Deze cursus verzorgen we zowel in ons open-rooster als in-company.

Excel gevorderden cursus in Oostzaan

Heeft u al enige kennis van Excel, maar wilt u meer uit de software halen? Dan is de Excel gevorderden cursus waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent!

In de Excel gevorderden cursus leert u te werken met tabellen en databases. Ook leert u hoe u draaitabellen kunt gebruiken en hoe alle gegevens optimaal kunnen worden gepresenteerd in grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak.

Na het volgen van deze cursus kunt u gemakkelijk een grafiek of tabel maken en weet u hoe u kunt filteren met slicers, tijdlijnen en filters. Ook weet u na deze cursus hoe u automatisch gegevens kunt sorteren en bestanden kunt samenvoegen.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    [wpseo_breadcrumb]