Excel cursus in Haarlem? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een Excel cursus in Haarlem? Wij kunnen deze cursus voor u verzorgen! Dit kunnen we zowel bij u op locatie verzorgen als op onze locatie in de buurt van Haarlem. Zo hoeft u in geen enkel geval te ver te reizen voor een Excel cursus.

We bieden Excel cursussen aan op alle mogelijke niveaus: basis, gevorderden, expert en master.

Excel cursus in Haarlem
De volgorde van niveaus

Daarnaast hebben we tevens zogenaamde “special cursussen” in ons aanbod voor bijvoorbeeld Excel for Financials, Power Pivot Basis, Excel VBA Basis of Power Query.

Het is daarnaast ook mogelijk om zelf de onderwerpen van de cursus te bepalen. Dit noemen wij een maatwerk-cursus.

Excel basis cursus in Haarlem

In onze Excel basis cursus leert u de belangrijke basisbeginselen van Excel. Ook als u al wat langer met Excel werkt, bestaat er een kans dat u toch nog een aantal basisfunctionaliteiten niet kent waarmee u stukken efficienter te werk zou kunnen gaan. In de Excel basis cursus staan opmaak en efficientie centraal, maar u maakt ook kennis met het gebruik van formules.

Tijdens de Excel basis cursus wordt het standaard-programma aangehouden. Er is tussendoor/na afloop van de cursus echter ook ruim de tijd voor vragen van de cursisten. Mocht u dus specifieke vragen hebben; stel ze gerust!

De Excel basis cursus ziet er in grote lijnen als volgt uit:

 • Een verkenning van de mogelijkheden in Excel
 • Het invoeren van gegevens en navigeren in Excel
 • Het gebruik van bestanden
 • Hoe u rijen en kolommen bewerkt
 • Werkbladen bewerken
 • Berekeningen maken
 • Gegevens opaken
 • Pagina’s indelen en afdrukken

Voor een gedetailleerd overzicht van het Excel basis programma in Haarlem, zie het trainingsprogramma.

Excel gevorderden cursus in Haarlem

Hebt u de basisvaardigheden onder de knie? Dan is de Excel gevorderden cursus waarschijnlijk wat voor u. In onze Excel gevorderden cursus staan tabellen en databases centraal.

De excel gevorderden cursus is ingericht om berekeningen te maken via de geavanceerdere functies binnen het Excel pakket. Daarnaast volgt er een korte introductie in het gebruik van draaitabellen. U leert hierdoor nog efficienter te werken! Daarnaast leert u tevens hoe de gegevens professioneel en grafisch kunnen worden gepresenteerd in grafieken en met behulp van voorwaardelijke opmaak.

Na afloop van de Excel gevorderden cursus kunt u eenvoudig een grafiek of tabel maken in Excel, en weet u hoe u kunt filteren met slicers, tijdlijnen en de filters zelf.

In grote lijnen staan de volgende onderwerpen tijdens de Excel gevorderden cursus centraal:

 • Het toepassen van voorwaardelijke opmaak
 • Het presenteren van gegevens middels grafieken
 • Tabellen gebruiken in Excel
 • Een kennismaking met draaitabellen en het gebruik van slicers
 • Filters gebruiken
 • Het aanpassen van de Excel-omgeving

Voor het gedetailleerde programma, klik hier.

Dieper gaande Excel cursussen

Beheerst u het maken van grafieken en tabellen in Excel, weet u hoe u kunt filteren met slicers, tijdlijnen en de filters zelf? Dan is een Excel expert, Excel master of een van onze special cursussen waarschijnlijk interessant voor u.

Wilt u meer leren over het gebruik van formules en functies? Dan is het Excel expert programma echt iets voor u. Meer weten over het gebruik van externe gegevens in Excel en het toepassen van Macro’s om bepaalde handelingen te automatiseren? Neem dan eens een kijkje bij het Excel Master programma.

Mogelijkheden voor het organiseren van een Excel cursus in Haarlem

We kunnen deze cursus op alle mogelijke manieren verzorgen! Dit kan klassikaal bijvoorbeeld bij u op locatie maar bijvoorbeeld ook op een van onze locaties, waaronder bijvoorbeeld Haarlem.

Een klassikale training is voornamelijk interessant bij 1 cursist. Bij meerdere cursisten en/of behoefte aan een maatwerk-cursus is een in-company cursus voornamelijk interessant. Hieronder worden beide mogelijkheden kort toegelicht.

In-house / in-company

Bent u op zoek naar een Excel cursus bij u op locatie? Dit kunnen wij zeker voor u verzorgen. Het voordeel van een in-house of in-company cursus is dat het financieel voordeliger is, maar ook dat maatwerk mogelijk is. Zo kunt u er zelf voor kiezen om een van onze standaard-programma’s aan te houden, maar u kunt zelf ook een selectie maken van onderwerpen die u aan bod wilt laten komen.

Tevens bieden we de mogelijkheid om u te laten adviseren middels een kosteloze intake met de beoogde trainer om de leerdoelen samen af te stemmen. Dan kan de trainer op basis hiervan een gepast maatwerkprogramma voor u samenstellen.

Open-Rooster

Wanneer u zichzelf of een collega deel wilt laten nemen aan een van onze cursussen op een van onze locaties, dan raden wij een Excel cursus in ons open-rooster aan. In ons open-rooster staan verschillende cursus-niveaus op vaste data ingepland. Voor het overzicht van onze cursusplanning verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
  [wpseo_breadcrumb]