Power BI Cursus? – Klassikaal en Incompany

Interessant voor 1 of 2 cursisten

Financieel interessant bij 2+ cursisten of maatwerk

Beoordeeld met een 9,1 na 500+ stemmen

Super scherpe tarieven

Kosteloos maatwerk

Bij u of bij ons op locatie

Home » Power BI Cursus? – Klassikaal en Incompany

Power BI wordt steeds vaker gebruikt binnen organisaties. Er is dus een grote kans dat u de naam wel eens voorbij hebt horen komen bij uw collega’s.

Kunt u met Excel overweg, maar wilt u uw data nog beter inzichtelijk kunnen maken? Volg dan een van onze Power BI cursussen.

Wat is Power BI?

Met Power BI maakt u uw gegevens visueel inzichtelijk. Dit kan data zijn uit honderden verschillende soorten bronnen. Denk hierbij aan Excel, Access, SQL en meer.

Zo kunt u dashboards bouwen met knoppen en filters die de juiste gegevens tonen op basis van uw selectie(s). Op basis van deze visuele weergaven kunt u prachtige rapportages maken, modelleren, betere management-beslissingen nemen en zelf een beter inzicht krijgen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Power BI Cursus
Zo kan een Power BI dashboard eruit komen te zien op basis van gegevens uit Excel

Bent u overtuigd van de waarde die deze software uw bedrijf kan bieden? Schrijf u dan gauw in en leer de basisbeginselen van Power BI in deze cursus.

Niveaus

We bieden deze training op twee verschillende niveaus aan. Power BI Basis en Power BI gevorderden.

Lesvormen

We kunnen de Power BI Cursus in zowel open-rooster vorm als in-company verzorgen. Het open-rooster is voornamelijk interessant voor individuele cursisten. Hiermee kom je als cursist zijnde in een klas terecht met andere cursisten vanuit andere organisaties. Een in-compan training is voornamelijk (financieel) interessant bij meerdere cursisten die deelnemen en/of bij behoefte aan maatwerk.

Open-Rooster

Deze lesvorm is financieel gezien het meest interessant bij 1 of 2 cursisten. Hierbij komt u als cursist zijnde in een klas terecht met meerdere cursisten vanuit verschillende organisaties.

De open-rooster cursussen die wij verzorgen, zijn volledig verzorgd. Dit houdt in dat u zelf niet veel hoeft mee te nemen naar de cursus. Wij zetten de laptop met Power BI voor u klaar en verzorgen de lunch, koffie en thee.

Wilt u zichzelf of een collega inschrijven voor deze training? Klik dan een een van de knoppen rechts op deze pagina!

In-Company

Een in-company lesvorm is voornamelijk interessant bij 2 of meer cursisten. Financieel gezien is het aantrekkelijk omdat we een dagtarief hanteren, maar ook omdat maatwerk mogelijk is, is het een veel verzorgde lesvorm.

Omdat de tarieven voor een in-company training afhankelijk zijn van de omstandigheden, is een offerte vrijblijvend op te vragen. Vul via de knop rechts op deze pagina uw gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de wensen te bespreken en een gericht voorstel uw kant op te doen toekomen.

Vraag informatie aan en ontvang tot wel 25% korting op deze cursus!

De Trainingsvijver heeft trainingen mogen verzorgen voor o.a.:

Deze training volgen of organiseren?

Interessant voor 1 of 2 cursisten

Interessant bij 2 of meer personen of maatwerk