Cursus Excel gevorderden – tabellen en databases

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Als u op zoek bent naar een gevorderden cursus Excel voor u en/of uw collega’s, dan bent u bij de Trainingsvijver aan het juiste adres! Wij verzorgen met name veel Microsoft Office cursussen, waarvan Excel de meest voorkomende is.

Is het basis niveau net wat te laag gegrepen en wilt u meer leren over het toepassen van tabellen en databases in Excel? Wilt u sneller en efficienter te werk leren gaan in de software en weten hoe u bijvoorbeeld draaitabellen kunt gebruiken? Dan is het Excel gevorderden programma hoogstwaarschijnlijk iets voor u.

Wat leer ik tijdens een Excel gevorderden cursus?

Tijdens de Excel gevorderden cursus komen verschillende onderwerpen aan bod waardoor ur efficienter te werk zult kunnen gaan. In grote lijnen ziet het Excel gevorderden programma er als volgt uit:

  1. Hoe u te werk kunt gaan met voorwaardelijke opmaak
  2. Het presenteren van gegevens met grafieken
  3. Het gebruiken van tabellen in Excel
  4. Invoegen en opmaken als tabel
  5. Filteren van gegevens
  6. Het toepassen van draaitabellen

Voor een gedetailleerd overzicht van het programma tijdens de Excel gevorderden cursus verwijzen we u graag door naar deze pagina.

Wat zijn de mogelijkheden?

We organiseren deze trainingen zowel in open-rooster vorm als in-company. Open-rooster trainingen zijn voornamelijk voor 1 of 2 cursisten interessant; in-company is voornamelijk interessant bij meerdere deelnemers en/of behoefte aan maatwerk.

1. Open-rooster

Bent u alleen, of heeft u en een collega interesse in de Excel gevorderden cursus? Dan is het financieel gezien het meest interessant om u in te schrijven op een van onze open-rooster cursussen. Tijdens een open-rooster training komt u als cursist zijnde terecht in een klas met andere cursisten uit andere organisaties.

Open-rooster cursussen zijn altijd all-inclusive. Dit houdt in dat u zelf in principe niet zoveel mee hoeft te nemen. Zo zetten wij een laptop met Excel voor u klaar, verzorgen we een heerlijke lunch en kunt u koffie en thee pakken.

Deze open-rooster trainingen verzorgen we op meerdere locaties in heel Nederland. We hebben dan ook een landelijke dekking voor deze cursussen. Onze cursuslocaties bevinden zich in: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Zoetermeer.

2. In-company

Zijn er meerdere gegadigden voor deze Excel gevorderden cursus? Dan is het hoogstwaarschijnlijk financieel gezien het meest interessant om deze bij u op locatie in-company te organiseren.

Bij een maatwerk training raden we aan voorafgaand aan de training een vrijblijvende en kosteloze intake met een van onze trainers in te plannen. Dan kunnen we op basis daarvan de leerdoelen en wensen van u als organisator of cursist bepalen om zodoende een goede training neer te zetten.

 

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Cursus Excel gevorderden – tabellen en databases