Vergaderzaal huren in Amsterdam? (Grote en kleine groepen)

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een goed bereikbare vergaderruimte die centraal gelegen is en prachtig uitzicht over Amsterdam heeft?

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Dit station bevindt zich op 2 minuten reisafstand vanaf Amsterdam centraal en is te bereiken per trein, metro, tram en bus.

Daarnaast kan er (tegen betaling) in onze parkeergarage worden geparkeerd voor € 12,50 per dag. Onze vergader- en cursusruimtes zijn geschikt voor maximaal 12 personen.

Onze vergaderzalen bevinden zich op de 15e verdieping van het gebouw, en bieden vanuit de stoelen een prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam. Daarbij kunnen de tafels en stoelen worden ingedeeld in verschillende opstellingen naar wens. Hoe u dit in wilt delen is hierbij natuurlijk aan u.

De ruimtes zijn voorzien van een beamer, flip-over, docenten werkplek en luxe vergaderstoelen. Daarbij bieden we tevens de mogelijkheid om de ruimte te voorzien vna laptops die aangesloten kunnen worden op ons WiFi of bedraad internet netwerk.

De inpandige cateraar op de begane grond verzorgt kan heerlijke lunches en snacks verzorgen en op de 15e verdieping is koffie, thee en water beschikbaar.

Onze vergader- of cursusruimtes zijn uitermate geschikt voor vergaderingne, klassikale trainingen (hiervoor gebruiken wij deze ruimte doorgaans zelf), en/of bijeenkomsten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een van onze vergader- of cursusruimtes te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020-6696093 of mail ons op info@trainingsvijver.nl. We helpen u graag.

Onze vergader- en cursusruimte in beeld

 

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Vergaderzaal huren in Amsterdam? (Grote en kleine groepen)