Scrum Master training in Nijmegen? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Scrum Master Training

Bent u op zoek naar een Scrum Master training in Nijmegen? Wij kunnen deze training voor u verzorgen! Dit kunnen we zowel bij u op locatie verzorgen als op onze locatie in Nijmegen. Zo hoeft u in geen enkel geval te ver te reizen voor een Scrum Master training.

DVeel organisaties overwegen om Scrum te gebruiken, of gebruiken deze methodiek al. Niet alleen binnen de ICT, maar ook daarbuiten wordt deze methodiek in grote mate toegepast. Dit komt door de effectiviteit en efficientie die het de Scrum-groepen biedt.

Scrum is een populaire en effectieve methodiek die zich richt op de toepassing van de theorie op de praktijk, waar veel andere projectmanagement methodieken zich voornamelijk richten op slechts alleen de theorie.

Scrum Master training in Nijmegen

De 2-daagse Scrum Master training staat volledig in het kader van de Scrum Master en het behalen van het befaamde Scrum Master certificaat.

Wilt u leren wat het Agile gedachtegoed is, wat de werkwijze van Scrum is en wilt u de Agile principes binnen uw organisatie handhaven? Dan is de Scrum Master eindgebruikers training precies wat u zoekt.

Deze training is interessant wanneer u de Scrum Master rol in uw organisatie vervult/gaat vervullen of wanneer u een Scrum teamlid bent. Rollen zoals bijvoorbeeld Project Managers, Teamleiders, IT/Development managers, Productmanagers, Testmanagers, Business analisten, Architecten, Developers en Testers zijn gebaat bij deze training. Maar ook wanneer u gewoon meer kennis op wilt doen van de Agile manier van werken is deze training perfect geschikt.

Tijdens de Scrum Master training leert u in 2 dagen alles over het werken als Scrum Master of Scrum teamlid. Naast theorie omtrent de basisconcepten van Scrum, worden er andere zaken behandeld die u handvatten geven om Scrum direct na de training in de praktijk in uw organisatie toe te passen.

In grote lijnen ziet het trainingsprogramma er dan ook als volgt uit:

 • Waarom de Agile methodiek?
 • Basisprincipes Scrum (Rollen, Events, Backlogs en Regels)
 • De Scrum Master rol in dit geheel
 • Hoe maakt men een Initiele Product Backlog?
 • Hoe houd u uw Product Backlog up-to-date?
 • Hoe men Scrum teams het best kan organiseren
 • Hoe men User Stories kan maken, prioriteren en inschatten voor de product backlog
 • Hoe kunt u de voortgang van het project monitoren?
 • Hoe kunt u de kwaliteit van de output bewaken?
 • Hoe men Scrum in de organisatie kan implementeren
 • De rol van management in een bedrijf, gedreven door zelf-organiserende teams
 • Hoe men nieuwe, maar ook ervaren teams kan helpen succesvoller te zijn
 • Hoe men Scrum kan schalen naar grotere, internationale projecten
 • Voorbereiding PSM 1 (Professional Scrum Master 1 Assessment)

Zoals u ziet komt de basis van Scrum aan bod, maar wordt al gauw dieper ingegaan op de toepassing en implementatie van de methodiek in uw organisatie.

Mogelijkheden voor het organiseren van een Scrum Master training in Nijmegen

We kunnen deze training op alle mogelijke manieren verzorgen! Dit kan klassikaal bijvoorbeeld bij u op locatie maar bijvoorbeeld ook op een van onze locaties, waaronder bijvoorbeeld Nijmegen.

Een klassikale training is voornamelijk interessant bij 1 of 2 cursist(en). Bij meerdere cursisten en/of behoefte aan een maatwerk-training is een in-company training voornamelijk interessant. Hieronder worden beide mogelijkheden kort toegelicht.

In-house / in-company

Bent u op zoek naar een Scrum Master training bij u op locatie? Dit kunnen wij zeker voor u verzorgen. Het voordeel van een in-house of in-company training is dat het vaak financieel voordeliger is bij meerdere deelnemers. Zo kunt u er zelf voor kiezen om een van onze standaard-programma’s aan te houden, maar u kunt zelf ook een selectie maken van onderwerpen die u aan bod wilt laten komen.

Tevens bieden we de mogelijkheid om u te laten adviseren middels een kosteloze intake met de beoogde trainer om de leerdoelen samen af te stemmen. Dan kan de trainer op basis hiervan een gepast maatwerkprogramma voor u samenstellen.

Open-Rooster

Wanneer u zichzelf of een collega deel wilt laten nemen aan een van onze trainingen op een van onze locaties, dan raden wij een Scrum Master training in ons open-rooster aan. In ons open-rooster staan verschillende training-niveaus op vaste data ingepland. Voor het overzicht van onze trainingplanning verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
  [wpseo_breadcrumb]