Power BI training in Turnhout? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een Power BI training in Turnhout? Wij kunnen deze training voor u verzorgen! Dit kunnen we zowel bij u op locatie verzorgen als op onze locatie in Turnhout. Zo hoeft u in geen enkel geval te ver te reizen voor een Power BI training.

We bieden Power BI trainingen aan op verschillende niveaus: basis en gevorderden. Hieronder bespreken we uitgebreid welke onderwerpen in de standaard-trainingsprogramma’s aan bod komen.

Het is daarnaast ook mogelijk om zelf de onderwerpen van de training te bepalen. Dit noemen wij een maatwerk-training.

Power BI basis training in Turnhout

De Power BI eindgebruikers training staat volledig in het kader van de beginnende gebruiker van Power BI. Gebruikt u Power BI al, of wilt u Power BI gaan gebruiken om informatie te visualiseren en hiermee betere beslissingen te nemen? Dan is de Power BI basis training waarschijnlijk precies wat u zoekt.

In de basis-training leert u de omgeving van Power BI te gebruiken. Denk hierbij aan het importeren van uw data, het maken van rapportages, maken van dashboards en het maken van berekeningen.

In grote lijnen ziet het trainingsprogramma er dan ook als volgt uit:

 • Een korte introductie (installeren van Power BI Desktop, account aanmaken op powerbi.com en de Power BI apps voor mobiel)
 • Importeren van data (data transformeren en structureren met behulp van power query, relaties maken met geimporteerde data, gebruik maken van een datum tabel)
 • Rapportages maken (gebruik maken van visuals, grafieken tabellen, kaarten en matrixen, opmaken van visuals etc.)
 • Uploaden naar Power BI Online (rapportages bekijken in de browser, rapportages bekijken op uw mobiele telefoon)
 • Dashboards (dashboards maken, dashboards delen)
 • Berekeningen (maken van een berekenende kolom, maken van metingen met DAX (intro), SUM(), RELATED(), COUNT(), DISTINCTCOUNT(), IF())

Zoals u ziet komen de basis aspecten van Power BI aan bod. Mocht u deze onderwerpen reeds onder de knie hebben en verdieping zoeken: dan is de gevorderden training waarschijnlijk iets voor u!

Voor een gedetailleerd overzicht van het Power BI programma in Turnhout, zie het trainingsprogramma.

Power BI Gevorderden training in Turnhout

Beheerst u de basis en zoekt u verdere verdieping in het gebruik van Power BI, om nog betere en mooiere visuals en dashboards van uw data te kunnen maken? Dan sluit de Power BI gevorderden training waarschijnlijk goed aan op uw leerbehoefte. De beheersing van de basiskennis van Power BI (uit de basis training) is aanbevolen wanneer u deze training wilt volgen.

In grote lijnen staan de volgende onderwerpen centraal:

 • Korte herhaling van Power BI basis onderwerpen (importeren van data, rapportages maken, uploaden naar Power BI online, Dashboards en Berekeningen)
 • Datum- en tijdsfuncties (DAX)
 • Filterfuncties (DAX)
 • Informatiefuncties (DAX)
 • Logische functies (DAX)
 • Wiskundige en trigonometrische functies (DAX)
 • Statische functies (DAX)
 • Tekstfuncties (DAX)
 • Functies voor tijdintelligentie meting
 • Filterfuncties (DAX)

Voor een gedetailleerd overzicht van het Power BI gevorderden programma in Turnhout, zie het trainingsprogramma.

Mogelijkheden voor het organiseren van een Power BI training in Turnhout

We kunnen deze training op alle mogelijke manieren verzorgen! Dit kan klassikaal bijvoorbeeld bij u op locatie maar bijvoorbeeld ook op een van onze locaties, waaronder bijvoorbeeld Turnhout.

Een klassikale training is voornamelijk interessant bij 1 of 2 cursist(en). Bij meerdere cursisten en/of behoefte aan een maatwerk-training is een in-company training voornamelijk interessant. Hieronder worden beide mogelijkheden kort toegelicht.

In-house / in-company

Bent u op zoek naar een Power BI training bij u op locatie? Dit kunnen wij zeker voor u verzorgen. Het voordeel van een in-house of in-company training is dat het vaak financieel voordeliger is bij meerdere deelnemers, maar ook dat maatwerk mogelijk is. Zo kunt u er zelf voor kiezen om een van onze standaard-programma’s aan te houden, maar u kunt zelf ook een selectie maken van onderwerpen die u aan bod wilt laten komen.

Tevens bieden we de mogelijkheid om u te laten adviseren middels een kosteloze intake met de beoogde trainer om de leerdoelen samen af te stemmen. Dan kan de trainer op basis hiervan een gepast maatwerkprogramma voor u samenstellen.

Open-Rooster

Wanneer u zichzelf of een collega deel wilt laten nemen aan een van onze trainingsen op een van onze locaties, dan raden wij een Power BI training in ons open-rooster aan. In ons open-rooster staan verschillende training-niveaus op vaste data ingepland. Voor het overzicht van onze trainingplanning verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
  [wpseo_breadcrumb]