Photoshop cursus in Sint-Niklaas? Digitaal, Klassikaal en In-Company

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Photoshop cursus in Sint-NiklaasBent u op zoek naar een Photoshop cursus in Sint-Niklaas? De Trainingsvijver heeft in Sint-Niklaas een prachtige locatie waar we deze cursus regelmatig verzorgen. Voor beginners tot experts. Daarnaast kunnen we deze cursus ook bij u op locatie verzorgen of digitaal op afstand!

Verschillende niveaus Cursus Photoshop Sint-Niklaas

Heeft u al ervaring met Photoshop? Of nog helemaal niet? We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we voor Photoshop verschillende cursussen in de aanbieding:

 • Niveau 1: Photoshop Basis cursus
 • Niveau 2: Photoshop Gevorderden cursus

Lees hieronder verder door voor meer informatie over de inhoud van deze cursussen en de bijbehorende mogelijkheden!

Hoe we de Photoshop cursussen verzorgen

We verzorgen deze Photoshop cursus op verschillende manieren. U kunt zich inschrijven voor een cursus op een fixed-date op een van onze 10 goed te bereiken en centraal gelegen locaties in Nederland, de cursus bij u op locatie in-company organiseren of digitaal/op afstand deelnemen aan de cursus.

Bij ons op locatie in Sint-Niklaas (open-rooster cursus)

Wanneer u zich inschrijft voor een van onze Photoshop cursussen in Sint-Niklaas neemt u deel aan een van onze open-rooster cursussen. Deze cursus is financieel gezien vooral aantrekkelijk voor 1 of 2 deelnemers. Mochten er meer mensen in uw organisatie deel willen nemen aan deze cursus dan raden wij aan om een in-company cursus te overwegen.

Dit zijn cursusdagen die volledig verzorgd zijn en waarbij u zelf in principe niet zoveel hoeft mee te nemen of te regelen. Al onze cursussen zijn hands-on. Dat betekent dat u tijdens de cursusdag zelf aan de slag zult gaan in Photoshop. Wij zetten de laptop met Photoshop voor u klaar, verzorgen een uitgebreide lunch en koffie en thee.

Tijdens onze open-rooster cursussen zijn we gebonden aan de standaard-programmas die we hebben ontwikkeld, maar is er ruim de tijd voor vragen van individuele deelnemers. Zo kunnen we altijd al uw vragen beantwoorden.

Bij u op locatie in Sint-Niklaas (in-company cursus)

Wilt u de cursus organiseren voor meer dan 2 personen en/of er behoefte is aan maatwerk? Dan is een in-company cursus waarschijnlijk interessant. Deze cursussen verzorgen we door heel Nederland en kan ook zeker bij u op locatie worden verzorgd.

Een in-company cursus kan ook in 1-op-1 vorm worden georganiseerd. In dit geval betreft het vrijwel altijd maatwerk en heeft u vanzelfsprekend de gehele dag de volledige aandacht van de beoogde docent. Zo kunnen al uw vragen worden beantwoord en al uw leerdoelen worden behaald.

Het is hierbij echter wel van belang dat u een ruimte tot de beschikking heeft waar de cursus kan worden gegeven.

Tijdens een in-company cursus kan ervoor worden gekozen een van onze programma’s aan te houden, maar maatwerk kunnen wij tevens kosteloos verzorgen. In dit geval adviseren we altijd een vrijblijvende telefonische intake met een van onze trainers in te plannen.

Digitaal vanuit huis of op werk, vanuit Sint-Niklaas

Sinds de coronacrisis zijn veel bedrijven grotendeels digitaal gegaan. Ten behoeve van uw veiligheid, en die van onze cursisten bieden we al onze cursussen dan ook zeker op afstand aan. En zo ook de Photoshop cursussen. Hierbij bieden we tevens de optie aan om de cursus “hybride” te organiseren. Dit is een combinatie van digitaal en fysiek, waarbij cursisten die fysiek deel willen nemen fysiek deel kunnen nemen, en cursisten die digitaal deel willen nemen, digitaal deel kunnen nemen.

Photoshop beginners cursus in Sint-Niklaas

Wilt u gaan beginnen met werken in Photoshop, en heeft u het idee dat dit mooie softwarepakket nog veel onbekende functionaliteiten heeft? Dan is de Photoshop basis cursus waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent.

In de Photoshop basis cursus leert u gebruik maken van de belangrijkste basisfunctionaliteiten binnen het programma. Denk hierbij aan het professioneel foto’s bewerken door middel van kleurcorrectie, retouche, vrijstaande beelden, montages en nog veel meer.Leer de basistechnieken voor een professionele fotomontage en voer correcties via aanpassingslagen uit. De volgende onderwerpen komen in de cursus onder anderen aan bod:

 • Introductie Photoshop
 • Beeldbeoordeling
 • Beeldbewerking
 • Lagen
 • Corrigeren van foto’s
 • Uitvoer

Deze cursus verzorgen we zowel in ons open-rooster als in-company. In beide gevallen kunt u indien wenselijk digitaal en op afstand deelnemen aan de cursus, maar fysiek deelnemen is ook altijd mogelijk!

Photoshop gevorderden cursus in Sint-Niklaas

Heeft u al enige kennis van Photoshop, maar wilt u meer uit de software halen? Dan is de Photoshop gevorderden cursus waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent!

In de Photoshop gevorderden cursus leert u te werken met tabellen en databases. Ook leert u hoe u draaitabellen kunt gebruiken en hoe alle gegevens optimaal kunnen worden gepresenteerd in grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak.

Tijdens deze training leert u complexe correcties maken en leer je bijvoorbeeld nieuwe technieken om objecten vrijstaand te maken, lagen te bewerken en te werken met selecties. De volgende onderwerpen worden onder andere in de cursus behandeld:

 • Document opzet
 • Beelden openen
 • Lagen
 • Selecties
 • Corrigeren

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
  [wpseo_breadcrumb]