OneNote cursus in Emmen? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar een OneNote cursus in Emmen? Wij kunnen deze cursus voor u verzorgen. Dit kunnen we zowel bij u op locatie verzorgen als op onze locatie in Emmen. Zo hoeft u in geen enkel geval te ver te reizen voor een OneNote cursus.

We hebben voor OneNote een standaard-programma, maar het is daarnaast ook mogelijk om zelf de onderwerpen van de cursus te bepalen. Dit noemen wij een maatwerk-cursus.

OneNote cursus in Emmen

De OneNote cursus staat volledig in het kader van de gebruiker van OneNote. Gebruikt u OneNote al, of wilt u OneNote gaan gebruiken om notities en informatie te vinden en/of te delen met de organisatie? Dan is de OneNote cursus waarschijnlijk precies wat u zoekt.

In deze cursus leert u de omgeving van OneNote optimaal te gebruiken, zodat u efficient en effectief kunt werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korte introductie tot het programma, de handigheden van OneNote gebruiken, teksten en afbeeldingen opslaan, printscreens (screenshots) maken, tekenen, beveiliging van uw notities en nog veel meer.

In grote lijnen ziet het cursussprogramma er dan ook als volgt uit:

 • Introductie (wat is OneNote, veelgebruikte termen, navigeren door OneNote etc.)
 • Handigheden in OneNote (automatisch opslaan, sneller aantekeningen maken, standaardsjablonen gebruiken etc.)
 • OneNote en afbeeldingen (afbeeldingen in notitieblokken, tekst uit afbeeldingen halen etc.)
 • Printscreens (screenshots maken)
 • Tekenen en Audio (tekeningen of inktpen-aantekeningen, audio/video/andere bestandstypen etc.)
 • OneNote Beveiligen (OneNote aantekeningen beveiligen, Het nut van beveiligde OneNote notitieblokken, wachtwoordbeveiliging toepassen en opheffen etc.)
 • Wachtwoordgebruik (get wachtwoord van een sectie wijzigen, het wachtwoord van een sectie verwijderen, alle secties met wachtwoordbeveiliging in een keer vergrendelen, opties voor wachtwoorden etc.)
 • Markering (notities markeren, een markering weghalen, eigen labels etc.)
 • Samenwerken (samenwerking met Outlook, sneltoetsen in OneNote, naar een gedeelde locatie delen, samenwerken met collega’s)

Mogelijkheden voor het organiseren van een OneNote cursus in Emmen

We kunnen deze cursus op alle mogelijke manieren verzorgen. Dit kan klassikaal bijvoorbeeld bij u op locatie maar bijvoorbeeld ook op een van onze locaties, waaronder bijvoorbeeld Emmen.

Een klassikale cursus is voornamelijk interessant bij 1 of 2 cursist(en). Bij meerdere cursisten en/of behoefte aan een maatwerk-cursus is een in-company cursus voornamelijk interessant. Hieronder worden beide mogelijkheden kort toegelicht.

In-house / in-company

Bent u op zoek naar een OneNote cursus bij u op locatie? Dit kunnen wij zeker voor u verzorgen. Het voordeel van een in-house of in-company cursus is dat het vaak financieel voordeliger is bij meerdere deelnemers, maar ook dat maatwerk mogelijk is. Zo kunt u er zelf voor kiezen om een van onze standaard-programma’s aan te houden, maar u kunt zelf ook een selectie maken van onderwerpen die u aan bod wilt laten komen.

Tevens bieden we de mogelijkheid om u te laten adviseren middels een kosteloze intake met de beoogde trainer om de leerdoelen samen af te stemmen. Dan kan de trainer op basis hiervan een gepast maatwerkprogramma voor u samenstellen.

Open-Rooster

Wanneer u zichzelf of een collega deel wilt laten nemen aan een van onze cursussen op een van onze locaties, dan raden wij een OneNote cursus in ons open-rooster aan. In ons open-rooster staan verschillende cursus-niveaus op vaste data ingepland. Voor het overzicht van onze cursusplanning verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
  [wpseo_breadcrumb]