Office 365 cursus? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Gaat u naar de (nieuwe) Microsoft Office 365 omgeving migreren of werkt u hier al mee? Dan is onze Office 365 cursus waarschijnlijk interessant voor u.

Wat is Office 365?

Office 365 is een cloud service van Microsoft die gericht is op de zakelijke markt. Door gebruik te maken van Office 365, kunt u de applicaties van Microsoft zoals bijvoorbeeld Excel, Word, PowerPoint, SharePoint etc. overal gebruiken: op uw pc, laptop, tablet of telefoon.

Welke onderwerpen komen er tijdens een Office 365 cursus aan bod?

Tijdens de Office 365 training komen veel aspecten van het pakket aan bod. Zo kunt u denken aan de veel gebruikte SharePoint omgeving maar natuurlijk ook aan de Microsoft Office applicaties Excel, Word, PowerPoint etc.

In grote lijnen komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kennismaking van het Office 365 en de Cloud
  • Teamsites met SharePoint
  • Office Web Apps gebruiken
  • Navigatie
  • Het werken met SharePoint en Office 365
  • Vragenronde

Voor een gedetailleerd overzicht van de inhoud van deze training, klik hier.

Waarom een Office 365 cursus volgen of organiseren?

Als uw organisatie net gemigreerd is of wanneer u al een tijdje werkt met Office 365, maar het idee heeft dat u niet alle handige functionaliteiten beheerst, kan een Office 365 cursus erg handig zijn om te volgen. Met de functionaliteiten die tijdens deze cursus aan bod komen kunt u namelijk een stuk efficienter en effectiever te werk gaan. Hiermee bespaart u een hoop tijd en frustratie, en heeft u meer tijd over voor werkzaamheden die er echt toe doen.

Wat zijn de mogelijkheden voor deze cursus?

We bieden een hoop mogelijkheden qua cursussen voor Office 365. Echter zijn de populairste opties hierin onze open-rooster cursussen en in-company cursussen. Beide varianten brengen bepaalde voordelen met zich mee. Meer toelichting volgt hieronder.

Open rooster cursus

Als u deelneemt aan het open-rooster, komt u op een van onze locaties terecht in een klas met cursisten vanuit andere organisaties. De open-rooster cursussen zijn all-inclusive, wat betekent dat u in principe niet zoveel hoeft mee te nemen naar de cursus. Er staat een laptop voor u klaar met Office 365, wij verzorgen een heerlijke lunch en koffie en thee kunt u gratis halen.

Bent u benieuwd welke Office 365 cursussen er nog gepland staan voor dit jaar? Klik dan hier voor een planning van al onze trainingen.

We verzorgen deze training op onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Klik hier voor het planningsoverzicht van onze toekomstige cursussen.

In-Company cursus

Wanneer u meer dan 2 mensen heeft die deel willen nemen aan deze training, of behoefte heeft aan maatwerk, dan is een in-company cursus waarschijnlijk interessant voor u.

Het voordeel van een in-company cursus is dat we een dagtarief hanteren. Hierbij maakt het niet uit of er 1 of bijvoorbeeld 10 mensen deel nemen aan de cursus. We hanteren echter wel een maximale groepsgrootte van 10. Dit om de kwaliteit van de cursussen die we verzorgen te kunnen waarborgen.

Benieuwd wat we hierin kunnen betekenen voor u of uw organisatie? Bel ons dan op 020-6696093, of vul ons contactformulier in en we staan u graag te woord.

 

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    [wpseo_breadcrumb]