Trainingsmethode: Hybride

Hybride auto’s, hybride fietsen, maar ook hybride trainingen. Er bestaan zelfs hybride dieren, zoals de muilezel wat een combinatie is tussen een paardenhengst en een ezelin. Hybride betekent een kruising tussen twee individuen of dingen van een soort, je zou het dus “best of both worlds” kunnen noemen. Hybride trainingen zijn inmiddels razend populair bij onze klanten en dit is waarom.

De grote mate van flexibiliteit

Met hybride trainingen heb je de keuze om jouw lesuren klassikaal bij te wonen, maar je kunt ook altijd online deelnemen en net als elke andere student gewoon op elk moment vragen aan de docent stellen.

Nooit meer een reden om af te zeggen

Als je alleen maar de mogelijkheid hebt om klassikaal deel te nemen dan zal het herkenbaar zijn dat je soms in tijdnood komt. Je vergadering op kantoor was uitgelopen of je stond plotseling in de file en dat waren redenen dat je lesuren moest missen. Hybride trainingen geven je de mogelijkheid om altijd deel te nemen, zelfs als je je even niet lekker voelt of aan het hoesten bent en het verstandig is om thuis te blijven.

Het scheelt benzine of kosten van openbaar vervoer

Dat het gebruik van een internet lijn goedkoper is dan het bijvullen van een benzinetank of het aankopen van een OV-pas , dat hoeven we niemand uitleggen. En de reistijd die je bespaart kan je op een nuttigere manier besteden, bijvoorbeeld door te gaan studeren of van de zon te genieten.

De opleidingslokalen worden veilig gebruikt

Hybride trainingen hebben zich de afgelopen periode sterk bewezen. Omdat er, vanwege het coronavirus, minder mensen In een opleidingslokaal kunnen is het fijn dat we studenten op deze manier kunnen spreiden. Wij zullen ervoor zorgen dat er altijd een veilige manier is om jouw opleiding te volgen.

Al onze opleidingen kunnen hybride worden uitgevoerd. Natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal deelnemers. Recent hadden wij een opleiding waarbij iemand uit Amsterdam zich kon aansluiten bij een groep uit Zwolle. Dat hebben wij natuurlijk voor hem geregeld. Je kunt er van uitgaan dat er eigenlijk altijd wel plek is om jouw kennis op een hybride manier bij te spijkeren. En de beoordelingen van onze deelnemers laten zien dat ze er blij mee zijn!

Weten wat we voor jou hybride kunnen regelen?

Neem dan hier contact met ons op, of maak gebruik van onze chat functie op de website, dan maken we een passend voorstel voor je.

jarnobakker

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

Benieuwd wat De Trainingsvijver voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk! Heeft u vragen? We helpen u graag! Bel ons op 020-669 6093 of vul onderstaand formulier in en we geven zo snel mogelijk een passend antwoord!
  Cursuslocaties

  We verzorgen onze cursussen door heel Nederland. Liever een cursus bij u op locatie (in-company)? Dat is ook zeker mogelijk!

  Amsterdam (HQ)

  Teleport Towers
  Kingsfordweg 151
  1043 GR, Amsterdam

  Eindhoven

  Sandton Centre
  Stratumsedijk 23D
  5611 NA Eindhoven

  Groningen

  ITPH Facility Centers
  Laan Corpus den Hoorn 300
  9728 JT Groningen

  Hoorn

  Van der Valk Hoorn
  Westfriese Parkweg 1
  1625 MA Hoorn

  Maastricht

  Novi Hogeschool
  Boschstraat 45
  6211 AT, Maastricht

  Rotterdam

  WTC Rotterdam
  Beursplein 37
  3011 AA Rotterdam

  Utrecht

  Fastlane Benelux
  Burg. Verderlaan 11
  3544 AD Utrecht

  Zoetermeer

  2B-Home Events
  Dr. J. W. Paltelaan 103
  2712 PT Zoetermeer

  Zwolle

  Vergader-en Trainingscentrum Zwolle
  Hanzelaan 278
  8017 JJ Zwolle