Floorwalking Training

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Floorwalking is een lesvorm waarbij een specialist (dit wordt bij Office trainingen bijvoorbeeld vaak gedaan) over de werkvloer loopt en ter plekke vragen beantwoordt, mensen ondersteunt bij problemen en begeleidt en adviseert over de werkzaamheden in bijvoorbeeld Office 365. In sommige gevallen kan dit een ultieme uitkomst zijn, wanneer men de medewerkers niet te lang van de werkplek wil houden.

Waarom wij aan floorwalking doen

We willen dat bedrijven die met Office 365 werken, zo efficient en effectief mogelijk te werk gaan met de applicaties. Dit zorgt vrijwel altijd voor veel tijdbesparing op langere termijn, maar zorgt vaak ook voor (bijvoorbeeld) betere analyses en daardoor betere beslissingen op management niveau.

Het voordeel van floorwalking hierin is dat we goed kunnen bijsturen, zodat de situatie en ervaring van de eindgebruiker leerzaam is en interessant blijft.

Hoe wij de kwaliteit van floorwalking waarborgen

Naast het inzetten van doorgewinterde experts voor de betreffende onderwerpen, vinden we de controle op de kwaliteit na afloop van de trainingen of floorwalkingsessies erg belangrijk. Om deze reden evalueren we na afloop dan ook altijd hoe de training/floorwalkingsessie bevallen is.

We vinden het erg belangrijk dat de uitleg van de expert/docent begrepen wordt. Dit checken we door een terugkoppeling te maken of door men af en toe een simpele vraag te stellen over de dingen die we ze zojuist hebben geleerd. Zodoende komen we tot de conclusie of men klaar is voor de volgende stap of les, of dat er wellicht nog extra toelichting benodigd is.

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
    Home » Floorwalking Training