Excel cursus in Breda? – Klassikaal en Incompany

Scherpe tarieven

Klassikaal en/of digitaal trainen

Maatwerk altijd mogelijk

Vrijblijvende offertes

Wilt u een Excel Cursus in Breda volgen? Wilt u efficienter en effectiever te werk kunnen gaan met de prachtige software van Microsoft Excel? En woont u in of in de buurt van Breda? Waarschijnlijk is een van onze klassikale Excel cursussen op onze locatie in Breda dan echt iets voor u!

Excel cursus Breda: de niveaus

We hebben 4 verschillende Excel cursussen in ons aanbod: Excel basis, Excel gevorderden, Excel expert en Excel master. Ieder niveau bevat vanzelfsprekend andere onderwerpen. Wilt u weten wel niveau het best aansluit op uw kennisniveau? Klik dan op een van bovenstaande links om meer informatie in te zien.

Daarnaast hebben we tevens specialistische Excel trainingen in ons aanbod. Denk hierbij aan PowerQuery, PowerPivot, Power BI en nog veel meer.

Twijfelt u over het niveau? Dan hebben we een gratis en vrijblijvende kennistest beschikbaar die u in 5 minuten kunt doorlopen. Op basis hiervan kunt u dan eenvoudig bepalen welke cursus het beste aansluit op uw huidige kennisniveau.

Bekijk alle cursussen Excel in de buurt van Breda

Hoe we de cursus in Breda kunnen verzorgen

We verzorgen onze Excel trainingen klassikaal op meerdere locaties, waaronder nabij Breda. Daarnaast bieden we tevens de mogelijkheid om deze training bij u op locatie te verzorgen (In-Company).

Klassikaal

De standaard Excel-cursussen kunt u klassikaal volgen op onze locatie nabij Breda, in Eindhoven. U kunt zich voor een van deze klassikale cursussen inschrijven via onze website. Wanneer u deelneemt aan een van onze klassikale cursussen, komt u als cursist zijnde terecht tussen andere cursisten uit andere organisaties. Dit is een leuke bijkomstigheid; zo leert u mensen kennen maar leert u ook hoe anderen te werk gaan met Excel tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

We hanteren altijd een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers. Dit om u als cursist zijnde voldoende individuele aandacht te kunnen geven. Zo kunnen we de kwaliteit van onze trainingen altijd waarborgen!

Voor een planning van onze Excel cursussen in Eindhoven, klik hier.

In-Company

Wil u de training liever bij u op locatie in of nabij Breda organiseren? Dat kan ook zeker! In-Company cursussen brengen als voordeel met zich mee dat het financieel vaak voordeliger is wanneer er meerdere mensen deelnemen, maar ook als er behoefte is aan maatwerk. Maatwerk is overigens kosteloos; dit zien we als service naar onze klanten toe. Wanneer het maatwerk betreft, adviseren we altijd om voorafgaand aan de cursus een vrijblijvende telefonische intake met de beoogde docent in te plannen. Zo kan er kennis worden gemaakt, en worden gespard over de leerdoelen en onderwerpen tijdens de cursus.

Heeft u geen geschikte cursuslocatie of geen computers beschikbaar waarop men de Excel cursus kan volgen? Geen probleem! Dit kunnen wij ook verzorgen.

Een offerte voor een In-Company cursus Excel in Breda of omstreken kunt u opvragen via de knop rechts op deze pagina.

Excel basis cursus in Breda en omstreken

Voor beginners hebben we de Excel basis cursus beschikbaar. In deze basiscursus staat het toepassen van de basisfunctionaliteiten in uw dagelijkse werkzaamheden in Excel centraal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

 • Het verkennen van Excel
 • Invoer en navigatie in Excel
 • Bestanden gebruiken
 • Rij- en kolombewerkingen in Excel
 • Een werkblad bewerken
 • Maken van berekeningen
 • Opmaak
 • Pagina-indeling en afdrukken

Naast bovengenoemde onderwerpen komen er natuurlijk nog veel meer onderwerpen aan bod. En daarbij wordt er tijdens onze cursussen ook voldoende tijd vrijgemaakt voor uw vragen! Mocht u dus specifieke dingen willen weten: stel uw vragen gerust en de docent legt het u graag uit!

De Excel basis cursus verzorgen wij regelmatig op onze locatie nabij Breda. Bent u benieuwd wanneer deze training gepland staat dit jaar op deze locatie? Klik dan hier voor onze planning.

Excel gevorderden cursus in Breda en omstreken

Beheerst u de basis van Excel, en bent u op zoek naar aanvullende tips en trucs om efficienter en effectiever te kunnen werken in Excel? Dan is het gevorderden programma waarschijnlijk echt iets voor u.

In onze Excel gevorderden cursus in Breda staan de volgende onderwerpen centraal:

 • Voorwaardelijke opmaak in Excel
 • Gegevens presenteren met grafieken
 • Tabellen in Excel
 • Tabellen invoegen / opmaken als tabel
 • Filteren
 • Draaitabellen

Natuurlijk zijn bovengenoemde onderwerpen niet de enige. Er zijn nog veel meer onderwerpen die tijdens de cursusdag aan bod komen. Daarbij is er ook in onze Excel gevorderden cursus ruim tijd voor individuele vragen vanuit onze cursisten. Mocht u dus specifieke vragen hebben; stel ze gerust!

Vrijblijvend Informatie Aanvragen?

We sturen binnen 24 uur een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket toe!
  [wpseo_breadcrumb]