Windows 8

Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft heeft de naam Windows 8. Deze nieuwe interface van Microsoft is zo ontworpen om zowel geschikt te werken op een touchscreen als voor het werken met een toetsenbord en muis. Bekijk de trainingsmogelijkheden in Windows 8 en geeft uzelf en het personeel de mogelijkheid om te trainen in Windows 8


Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft heeft de naam Windows 8. Deze nieuwe interface van Microsoft is zo ontworpen om zowel geschikt te werken op een touchscreen als voor het werken met een toetsenbord en muis. Bekijk de trainingsmogelijkheden in Windows 8 en geeft uzelf en het personeel de mogelijkheid om te trainen in Windows 8.

Onze Windows 8 training kan ingericht worden naar uw behoefte, zowel op desktop, laptop, tablet of een combinatie. De Windows 8 training kan in groepsverband bij u op locatie en wordt verzorgd door een gecertificeerd Microsoft trainer. Wilt u meer weten over onze Windows 8 training?

De inhoud van de Windows 8 training is als volgt:

Windows 8 neemt veel nieuwe moderne functionaliteiten met zich mee, waaronder een nieuwe gebruikersinterface, een nieuw soort bureaublad en een Charm-bar. De Trainingsvijver biedt voor bedrijven training in het besturingssysteem Windows 8 aan. Windows 8 is om verschillende redenen een interessant systeem voor bedrijven, dit vooral omdat Windows 8 ook kan koppelen met de nieuwe Windows 8 mobile phones en Windows 8 tablets.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Windows 8 training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Windows 8 Training