RES Software

RES Software heeft haar producten ondergebracht in de Dynamic Desktop Studio. De RES Workspace Manager zorgt ervoor dat eindgebruikers altijd toegang krijgen tot hun eigen omgeving onafhankelijk van het device waarmee ze aanloggen of de locatie waar ze zich bevinden. Altijd de juiste applicaties, data printers; op de juiste plaats, op de juiste tijd waardoor ze efficiënter kunnen werken.RES Automation Manager biedt systeembeheerders veel mogelijkheden door taken op een eenvoudige, snelle manier uit te voeren.


Daarbij komen uitgebreide mogelijkheden om IT diensten aan te bieden aan anderen binnen de organisatie met Service Automation. De diverse oplossingen kunnen los van elkaar of juist in combinaties worden gebruikt om op die manier optimaal in te spelen op de eisen en wensen van de klant. Hieronder beschikbare trainingen en  certificeringsmogelijkheden van RES Software.

RES Software heeft verschillende trainingen ontwikkeld voor partners en klanten. Deze trainingen gaan over installatie en configuratie van RES Workspace Manager (voorheen PowerFuse) en RES Automation Manager (voorheen Wisdom). Deze technische trainingen worden aangeboden door RES Authorized Learning Centers (RALCs).

De Trainingsvijver heeft samenwerkingsverbanden met deze RALC’s. Wij kunnen derhalve RES trainingen aanbieden door heel Nederland heen. Uiteraard ook op locatie van de klant zelf. Daarnaast kunnen wij maatwerk trainingen ontwikkelen op basis van de wensen van de klant.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor RES Software certificering en training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – RES Software Training