Microsoft Office & 365

Stapt u als organisatie over op Microsoft Office 365 en de Cloud diensten? De ervaring leert dat gebruikers die van het ene op het andere moment in de vernieuwde Office omgeving moeten werken hierbij problemen ondervinden. Een migratie training biedt dan uitkomst. De Cloud diensten van Microsoft zijn gebundeld in Microsoft Office 365.  MS Office 365 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies.


MS Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma’s van Microsoft Office die je kent en vertrouwt. De Trainingsvijver biedt training in Microsoft Office 365 en de Cloud diensten van Microsoft. 

Hieronder kunt u de inhoud van de Office 365 training verzorgt door De Trainingsvijver bekijken. Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving.

De Trainingsvijver biedt ondersteuning voor eindgebruikers die de stap maken naar Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte trainingen toe te lichten, zijn de deelnemer aan het eind van de Office 365 training in staat om de gehele Office 365 dienst onder de knie te krijgen.

Onze Office docenten verzorgen trainingen onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Almere en Alkmaar.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Office & 365 training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft Office & 365 Training