Microsoft VBA

Wilt u meer uit de applicaties halen dan standaard beschikbaar? Lijkt het automatiseren van handelingen u ook ontzettend handig? Ziet u echt te programmeren als een uitdaging? Dan zijn onze Microsoft Office VBA trainingen wellicht iets voor u.


Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal die bestemd is om applicatieprogramma’s te automatiseren of uit te breiden. Voornamelijk bekend uit de Microsoft Office serie, zoals Word, Excel en Access. De syntaxis van VBA is ontleend aan Visual Basic. Hieraan zijn een aantal opdrachten voor communicatie met de moederapplicatie toegevoegd.

VBA training onderscheiden wij bij De Trainingsvijver in een drietal standaardtrainingen die voor elke versie van MS Office kunnen worden verzorgd. Dat zijn namelijk Intro VBA, VBA Access en VBA Excel. Alle VBA trainingen die De Trainingsvijver verzorgt duren 3 dagen. Hieronder kunt u de (standaard) inhoude van de verschillende VBA trainingen bekijken:

Andere inhoud, andere duur of VBA voor bijvorbeeld Word kan ook worden verzorgd. Dit is allen op aanvraag.
Wilt u een VBA training volgen, Westhaghe Training & Advies heeft trainingslocaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Alkmaar, Almere en Rotterdam.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Visual Basic training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft Visual Basic (VBA) Training