Microsoft SharePoint

SharePoint is een geïntegreerde omgeving om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen. SharePoint wordt vaak als een raamwerk beschreven dat als basis dient voor intranet, extranet en zelfs internet sites te maken. Of u nu beginnend gebruiker bent van SharePoint of werkt als “site owner” of “power user”, Westhaghe verzorgt training voor een ieder.


SharePoint Server werkt uitstekend samen met Microsoft Office. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met Outlook een projectgebonden mailbox en agenda centraal te maken. Ook kunt u samen met uw collega’s tegelijkertijd en vanaf iedere locatie een document bewerken en opslaan in het online archief.

Daarnaast zijn er werkruimtes waar alle documenten en presentaties worden opgeslagen die bij een project horen. Hierdoor verloopt het samenwerken makkelijker en meer gestructureerd. De praktijk leert dat een korte en effectieve training er voor zorgt dat uw medewerkers sneller en enthousiaster werken met SharePoint. De acceptatiegraad wordt enorm vergroot als zij leren omgaan met deze nieuwe en efficiënte manier van werken. U kunt bij ons terecht voor de volgende SharePoint trainingen. Uiteraard kunnen wij ook een training op maat maken.

SharePoint training biedt De Trainingsvijver door heel het land aan. Enkele voorbeelden zijn trainingslocaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Alkmaar en Almere.

SharePoint 2013

SharePoint 2010

SharePoint 2007

SharePoint Foundation 2010

SharePoint Server 2010

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Office SharePoint Training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft SharePoint Training