Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is dé office management tool voor het beheren van meerdere e-mail boxen, agenda’s en contactpersonen. Maar maakt u al gebruik van regels, meerdere e-mail boxen en handige Agenda trucs?


Microsoft Outlook is verreweg het meest gebruikte programma van de hele Office suite. Echter, het is ook verreweg de meest ‘onontdekte’ applicatie. Er valt veel meer met Outlook te doen dan de meeste mensen weten. De trainingen van De Trainingsvijver zullen u daarom verstelt doen staan. Binnen onze Outlook trainingen onderscheiden wij 2 niveau’s (levels) voor de 2010 versies, te weten basis en gevorderd/ervaren. In de Outlook 2007 en Outlook 2003 versies bestaat deze training uit 1 level. Elk level wordt in 1 dag onderwezen.

De Trainingsvijver biedt training in onder andere Outlook 2013, Outlook 2010, Outlook 2008 (Macintosh), Outlook 2007 en Outlook 2003. Hieronder kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Outlook trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de inhoud van de training aan te passen is naar uw eisen, wensen en/of omgeving.

Outlook 2013

Outlook 2010

MOS Outlook 2010

Outlook 2007

Outlook 2003

Outlook training kunt bij De Trainingsvijver onder andere volgen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Alkmaar, Almere en meer.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Office Outlook Training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft Office Outlook Training