Microsoft Lync

Microsoft Lync geeft u de mogelijkheid om effectiever en efficiënter samen te werken in een veilige omgeving. Interactie staat centraal bij het gebruik van Lync. Gaat u binnenkort werken met Lync of bent u er inmiddels al werkzaam mee en bent u nog niet helemaal wegwijs? De Lync eindgebruikers training zorgt voor de nodige kennis om Lync zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.


Microsoft Lync 2010 is met recht een geïntegreerde communicatieclient voor chatberichten, vergaderingen en spraak. In Lync 2010 worden in één geüpdate gebruikersinterface de communicatiehulpmiddelen bijeengebracht die functioneren op de wijze die u gewend bent. De client bevat een dashboard waarop u eenvoudig de standaardfuncties kunt vinden zoals het toetsenblok, de visuele voicemail, de lijst met contactpersonen en de lijst met actieve gesprekken. 

Microsoft Lync maakt nieuwe vormen van samenwerking mogelijk. Communicatie wordt interactie, met nadruk op samenwerking, betrokkenheid en toegankelijkheid. Lync verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing. De Microsoft Lync functie maakt communicatie eenvoudiger met een consistente en vertrouwde ervaring op Windows PC’s, Windows Phone, iOS en Android-smartphones. De nieuwe Lync-app voor Windows 8 en Windows RT biedt een totaalervaring met naadloze aanraakfunctionaliteit.

De inhoud van de Microsoft Lync training is als volgt:

De Traininhsvijver verzorgt Microsoft Lync trainingen in heel het land, een aantal van onze trainingslocaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Alkmaar e.a.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Lync training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft Lync Training