Microsoft Access

Worden uw Excelsheets te groot? Staat uw informatie op meerdere plekken? Of, wilt u zich verdiepen in het professioneel, gestructureerd en genormaliseerd opslaan en delen van gegevens? Denk dan eens aan een database en daarbij bijvoorbeeld aan Microsoft Access.


Microsoft Access gebruikt een grafische interface, waardoor het mogelijk is voor weinig gevorderde gebruikers om een database te bouwen. In tegenstelling tot andere databaseproducten bevat Access alles om een front end te bouwen (formulieren, rapporten, en pagina’s). In onze Access trainingen leert u hoe u hier mee werkt.

Binnen onze Access trainingen onderscheiden wij 2 niveaus (levels), te weten basis en gevorderd/ervaren. Elk level wordt in 2 dagen  onderwezen. 
De Trainingsvijver verzorgt klassikale Access training in Amsterdam, Assen, Deventer, Eindhoven, Groningen, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Ons rooster kunt u hier vinden.

Er zijn verschillende versies van Microsoft Access. De Trainingsvijver biedt trainingen in Access 2016, Access 2013, Access 2010 en Access 2007. Hieronder kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Access trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de inhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Access training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Microsoft Access 2013

 Access 2013 level 1 (basis)  Access 2013 level 2 (gevorderd/ervaren)                                     

Microsoft Access 2010

Access 2010 level 1 (basis) Access 2010 level 2 (gevorderd/ervaren)

Microsoft Access 2007

Access 2007 level 1 (basis) Access 2007 level 2 (gevorderd/ervaren)

Microsoft Access 2003

Access 2003 level 1 (basis) Access 2003 level 2 (gevorderd/ervaren)


De Trainingsvijver – Microsoft Access Training