Google Docs

Stapt u binnen uw bedrijf binnenkort over naar Google Docs training? Wellicht kunnen u en uw medewerkers een training gebruiken in het efficient en effectief gebruik maken van Google Docs binnen de bedrijfsvoering. Google Docs biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, web formulieren & opslag voor alle bestanden tot 1 GB groot. Google Docs biedt veel voor bedrijven waarvan het personeel veel buiten de deur is en gebruik maken van tablet / smartphones of laptops.


Google Docs biedt bedrijven en gebruikers de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een altijd en overal documenten te maken,te wijzigen of te bekijken via een Internet browser. Google Docs maakt gebruik van de Google Cloud en is daarom zeer geschikt voor bedrijven met personeel wat veel buiten de deur is en gebruik maken van tablets / smartphones en laptops. Google Docs biedt tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, web formulieren & opslag voor alle bestanden tot 1 GB groot. In deze training leert de cursist het dagelijks gebruik van Google Docs waardoor er efficienter en effectiever binnen de organisatie gewerkt kan worden.

De inhoud van de Google Docs training is als volgt:

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Google Apps training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Google Docs Training